2018.12.21. 11:00 – Lángoló Gitárok

Gyűlölet vezet - Új videóklip az Actiontől

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

action_gyulolet_vezet.png

Akinek hiányzott a kilencvenes évek második felének hangulata, az most örülhet, mert új videóval jelentkezett az Action, és bár Szasza mellett néhány éve egy felfrissített felállású zenekar dolgozik, a Gyűlölet vezet című dal kicsit rockosabb, egyenesebb köntösben, de egyértelműen idézi a zenekar Összeomlás lemezzel kezdődő korszakát, ami ebben az esetben egyértelműen jó előjel. Premier a hajtás után! 

A Gyűlölet vezet kisfilmje már a második az idén megjelent Ébredő erő című albumhoz készült videók sorában.
A Szasza mellett Szabó Tamás gitárost, Egyházi Gábor basszusgitárost, és Sznák "Zaba" Zoltán dobost magában foglaló zenekar újraindulása óta ez már a harmadik teljes nagylemez, így ez az immár hat éve együtt dolgozó felállás több mint életképesnek tűnik. Egyházi Gábor basszusgitáros így beszélt az új lemezről, és az Action hozzáállásáról:

2012-ben raktuk össze ezt az új Actiont, a zenekar azóta teljesen önállóan és spontán, határidők és megfelelési kényszer nélkül dolgozik. Az Ébredő erő megjelenése óta is ebben a szellemben folyik a munka, nem erőltetjük a koncertezést, csak akkor vállalunk el fellépéseket, ha azzal nem kell felesleges kötöttségeket magukra erőltetni. A lemezzel kapcsolatban azt mondanám, úgy 80-20 százalékos arányban zúzunk, van két lájtosabb dal is. Mindannyian ebből a hardcore/punk/metal-közegből jöttünk, de ha egy lemezen folyamatosan ez megy, egy idő után kifolyik az agyad a füleden. Ami pedig a szövegeket illeti, már a lemez első mondatából ebből mindenki kiveheti, hogy ezúttal sem számíthat távol-keleti bölcsességekre. Szasza azonnal kicsapta az asztalra ezt a nagyon egyszerű társadalomkritikát.

Ennek szellemében az új videoklipet sem gondolták túl: minden különösebb művészi koncepció helyett, egyszerű fehér háttér előtt forgattak, de a végeredmény egy kétségkívül hangulatos, fekete-fehér image klip lett. Nézzétek, hallgassátok!

További információk az Action és a GrundRecords Facebookján! 


premier magyar rock hardcore hír metal action szasza grundrecords



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása