2018.06.24. 20:00 – Lángoló

Csúfos véget ért szerelem a Karmapirin új videójában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

karmapirin.jpg

Azt hazudtad címmel itt a Karmapirin új videója. A dal a zenekar Cirkusz című nagylemezén jelent meg, egy csúfos véget ért szerelem története a rózsaszínű buboréktól a fájdalmas szakításig. A lentebb bemutatkozó klip érdekessége, hogy a zenekari felvételeket egy régi mákgubó-tároló csarnokban vették fel. A csarnok egy olyan magyarországi gyógyszergyár területén található, ami fénykorában a világ morfium termelésének 10-12 százalékát állította elő. Ez nagyjából 25 tonna morfium. A klip főszereplői a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művészei, Kosik Anita és Gulácsi Tamás. Ők az életben is házastársak, ezáltal még hitelesebben tudták eljátszani ezt a nem túl pozitív szerelmi történetet. A Karmapirin egyébként lassan maga mögött hagyja a Cirkuszt, és gőzerővel dolgozik az új lemezén, aminek várható megjelenése 2019 tavasza. A lemezen az új dalok mellett lesz néhány akusztikus feldolgozás is, mármint a saját korábbi számaikat hangszerelték át kicsit jazzes, popos, r'n'b-s ízzel, vendégművészek közreműködésével. Emellett a zenekar természetesen folyamatosan koncertezik, forgat, jótékonysági eseményeken vesz részt.


rock hír karmapirin



2018.06.23. 11:25 – dankógábor

Az eddigi legjobb Carpool Karaoke készült el Paul McCartneyval

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Igazából ez már nem is igazán Carpool Karaoke, inkább valami autózgatós, meg-megállós show James Corden vezetésével, illetve néha Paul McCartney vezetésével. Az egész alapja annyi, hogy a szokásos autóban éneklés mellett McCartney meglátogatja szülővárosa Liverpool olyan helyeit, ahol annak idején, a Beatles alapítása környékén vagy előtte sokat megfordult. Ebből aztán lesznek mókás szituációk és kiderül, hogy a Beatlemania a mai napig él. Pillanatok alatt elterjed például, hogy McCartney abban a múzeumban van, ami gyakorlatilag róla szól, mivel abban a házban élt 18 éves koráig. Vagy éppen élő zenegépet játszanak egy kocsmában, ahol a hatvanas években többször is ivott. Hogy ebből az egészből mennyi megrendezett, nem tudjuk, de így is baromi jó nézni az egészet. (És ez az első Carpool Karaoke, ahol egészen feltűnőek a testőrök, dehát Paul McCartneyról van szó.)


hír paul mccartney



2018.06.22. 16:34 – Lángoló

Stone Sour koncerttel folytatódik a Barba Negra Track jubileumi szezonja

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ss_ogimage.png

Javában zajlik az idén öt éves fennállását ünneplő Barba Negra Track jubileumi szezonja, de messze még a vége: több mint negyven koncert várja még idén a közönséget Budapest egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén. Az ajánlóban a Stone Sour ma megjelent új szöveges videóját, és a Sons of Apollo legújabb klipjét is megtalálhatod. Nézzük, mi várható még szeptember közepéig! 


programajánló koncert hír stone sour barba negra barba negra track sons of apollo



2018.06.22. 12:00 – Kovács.Attila

Félkemény háztartási tánczene világszínvonalon - Queens of The Stone Age a Budapest Parkban

Plusz Lángoló Galéria

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

qotsa_artlasso_001.jpg

Úgy fél évvel ezelőtt azt írtuk a Queens of the Stone Age bécsi koncertjéről, hogy csak akkor lehetett volna jobb, ha Budapesten rendezik. Bár e sorok írója csak a tegnap estéről tud nyilatkozni, annyi biztos, hogy ez a koncert semmilyen körülmények között nem lehetett volna jobb. (Fotók: Mahboubi Salim, Artlasso.hu)


rock koncertbeszámoló stoner queens of the stone age budapest park



2018.06.22. 11:00 – Lángoló

Szerelmi vallomással mutatkozik be Hesz Ádám

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

heszadam_micsodalany.jpeg

Az alább bemutatkozó Micsoda lány egy buszmegállóban történt találkozásból induló románcot mesél el. Hesz Ádám már gyerekkora óta gitározik, énekelni pedig 17 évesen kezdett el. Zenei pályája a blues és jazz műfajon belül indult, amelyekhez a mai napig szívesen nyúl vissza. Évek óta foglalkozik dalszerzéssel és szövegírással, olyan elismert hazai underground előadókkal dolgozott együtt, mint Tkyd, Day, Antal és a Hősök. Jelenleg saját zenekarával koncertezik, ami Hesz Ádám Akusztik néven fut.


pop hír hesz ádám



2018.06.22. 09:51 – dankógábor

Az NOFX-et gyakorlatilag kitiltották az Egyesült Államokból

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nofxlive.jpg

Ugyan a NOFX többször is bocsánatot kért azért, mert Las Vegasban azon poénkodott, hogy tavaly legalább country- és nem punkrajongók haltak meg a mészárlásban, de most azért Fat Mike kicsit kiborult. Kitiltották ugyanis őket gyakorlatilag az ország összes jelentősebb helyéről, és még a saját utazó fesztiváljukon sem léphetnek fel. Az összes amerikai turnédátumukat törölték, és ahogy Fat Mike mondja, ők egyetlen egyet sem mondtak le, mindet az adott hely mondta vissza. Bocsánatot kért a rajongóktól, akik várták volna őket, és mindent megtesz, hogy a NOFX ismét játszhasson a saját országában, de szerinte sokan ezt nem akarják. Azt írja, elkövetett egy hibát, amiért most megfizet. "Talán ez nem fair, de ki mondta, hogy az élet az" - írja. Azért hashtagben felteszi a kérdést, hogy #mikorlettapunkrockilyenóvatos? Amerikán kívül egyébként minden NOFX-koncertet megrendeznek. Szlovéniában például így tolták tegnap este.


punk hír nofx



süti beállítások módosítása