2018.02.04. 21:18 – Gnosis

Az AC/DC új lemezen dolgozik Axl Rose énekessel és folytatják a turnézást

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

4b3a15e0-17af-455d-8e64-b265e028e10b.jpg

Iparági pletykák szerint az AC/DC új albumán Axl Rose fog énekelni. Az együttes által még meg nem erősített állítást egyébként az a Murray Engleheart nyilatkozta, aki egyben a zenekar életrajzírója is. Ez azt is jelenti hogy Axl Rose-nak csúcsformában kell lennie, mivel nyáron a Guns'n'Roses is folytatja turnéját és az AC/DC is tervez élő fellépéseket. A menedzsment még nem erősítette meg a pletykákat, de ahogy Angus Young-ot ismerjük, kizárt hogy szögre akasztaná a rövidnadrágját. 

 


acdc



2018.02.04. 18:15 – Gnosis

Izgalmas project két Nightwish-tagtól - itt az Auri

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

auribandjan2018promo_638.jpg

Március 23-án jelenik meg az első Auri nagylemez, amiben Tuomas Holopainen és felesége Johanna Kurkela illetve Troy Donockley játszik. Troy és Tuomas a Nightwish-en kívűl ebben a projectben éli ki a folkos, keltás, kevésbé grandiózus elképzeléseit, megtámogatva a Johanna csodaszép hangjával. Az első dal és klip már itt is van, aki pedig a Nigthwishre kíváncsi az ősszel ismét elcsípheti őket a Sportarénában.


folk kelta nightwish auri



2018.02.04. 17:27 – Nihil_AK

Így rappel Natalie Portman

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

natalieportman.jpg

Azt eddig is lehetett tudni, hogy Natalie Portmant nem az egydimenziós hollywoodi színésznőcskék futószalagjáról emelték le annak idején, hiszen pályafutása során kifejezetten változatos, olykor meglepő szerepeket játszott el olyan filmekben, mint a Léon a profi, a Fekete hattyú, vagy a V mint vérbosszú. Emellett ráérő idejében jótékonykodik, az állatok jogainak szószólója, vagy mondjuk dokumentumfilmet forgat a hegyi gorillák életéről. Ha pedig úgy alakul, akkor gengszterrap videót készít a Saturday Night Live tévéműsor részeként, ahogy a legutóbbi epizódban is. A Natalie's 2nd Rap az utóbbi idők legviccesebb három perce, ami mozgókép formájában érkezett a tengerentúlról, egyben tökéletes stílusparódia a műfaj minden toposzát felvonultató képi és zenei megoldásokkal. Ahogy a címből is kiderül, Portman nem először csinált ilyet, hiszen ez a mostani már a második rész, az első tizenkét évvel ezelőtt készült. A hajtás után mindkettő megtekinthető!


mozi videó hiphop hír színésznő rap hollywood natalie portman saturday night live



2018.02.04. 15:15 – Gnosis

Snoop Dogg gospel lemeze már itt van a kanyarban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

snoop-dogg-gospel.jpg

Na kérem, úgy néz ki nem vicc, mindenki kedvenc rappere gospel albumot fog kiadni, mégpedig március 16-án. A dupla lemezen 32 dal lesz és Tye Tribbet, a Clark Sisters, Faith Evans valamint Rance Allen is közreműködik majd rajta. S-N-Double-O-P régi álma valósul meg ezzel a lemezzel, bár nem mindegyik dalban fog énekelni. Pár szám már meg is hallgatható, kapaszkodjatok:


snoop dogg gospel



2018.02.04. 10:40 – m.adi

Szép képek a pénteki Depeche Mode-buliról

Lángoló Galéria

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Péntek este egy éven belül már másodszor lépett fel a Depeche Mode Budapesten, ezúttal az Arénában. Elég lassan indult be a koncert, nem igazán tudom, hogy miért, a zenekar ugyanis Dave Gahannel az élen hozta a tőlük elvárható kicsit rutinszerű, de tök szórakoztató produkciót, csak valahogy a közönség nem akart annyira szórakozni. A slágerekkel megpakolt koncert második felében aztán már mulatott az egész Aréna a harmadik emelettől a kiemelt állóhelyekig, és ahogy hallottam, a koncert után sokan jó szájízzel ácsorogtak a ruhatár előtti sorban. Arra mondjuk kíváncsi vagyok, hogy ez a jó negyvenes átlagéletkorú közönség ott lesz-e nyáron a zenekar voltos koncertjén is. (Fotók: Artlasso)


koncert depeche mode



2018.02.03. 16:26 – Nihil_AK

Felesége szerint kezeletlen mentális problémái okozták Chester Bennington halálát

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

chester-bennington-and-talinda-ann-bentley-2.jpg

Chester Bennington özvegye szerint az énekes öngyilkossága teljes meglepetés volt, és úgy gondolta, hogy Chris Cornell halála elrettentő példa kellett volna legyen férje számára. Talinda Bennington szerdán beszélt erről a Canadian Event Safety Summit nevű rendezvényen, mely többek között zeneipari szereplők mentális egészségével foglalkozott, és a témához kapcsolódóan sok szó esett a Linkin Park énekesének haláláról is.


pop rock hír linkin park nyilatkozat chester bennington mentális zavarok



2018.02.03. 14:31 – Nihil_AK

Júniustól nem forgalmaz CD-ket az egyik legnagyobb amerikai üzletlánc, a Best Buy

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bestbuy.png

Egy pillanatra gondoljunk bele, mennyivel kevesebb 89 millió 800 milliónál! Érdemes, ugyanis ez a világon 2017-ben, illetve 2001-ben eladott CD-k száma, amelynek tekintélyes részét olyan nemzetközi bolthálózatok értékesítették, mint a Best Buy, vagy a Target. A fizikai CD-k iránti érdeklődés azonban annyira visszaesett, hogy a Best Buy úgy döntött, idén június 1-től nem forgalmaz CD-ket a kiskereskedelmi üzletekben, erről hamarosan hivatalosan is értesíti a lemezkiadókat. A fizikai hanghordozók ugyanis évente már "csak" negyvenmillió dolláros bevételt generálnak a vállalat számára, és úgy gondolják, az üzletekben számukra fenntartott helyet nyereségesebb termékeknek tartják majd fent a jövőben. A vinyl - közkeletűen bakelit - formátumú hangzóanyagokat még két évig biztosan forgalmazzák majd, a lemezjátszókhoz kapcsolódó merchandise termékekként.


zeneipar hír ennyi CD fizikai hanghordozó



2018.02.02. 21:44 – Nihil_AK

Újra együtt az eredeti felállású Spice Girls

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

spice_girls.jpg

Na tessék, ez az én formám. Azt hittem, tizenpár év után újra tudok majd Eunoctin nélkül aludni. Mert ugye jönnek egy ideje a pletykák, hogy idén ismét újjáalakul a Spice Girls, koncert, turné horribilis gázsiért, meg ez, meg az. És amikor elém kerül egy nemzetközi sajtóorgánum mai szenzációs szalagcíme, miszerint újra együtt az eredeti felállású Spice Girls, már látom is ezeket valósággá válni. Megelevenedik a múlt, hiszen még a véresszájú metálosok sem menekülhettek előlük a kilencvenes évek közepén, azok meg pláne nem, akik még épp csak elkezdték a lázadást. Eszembe jut, hogy tizenéves fiúkként hogyan nézegettük az osztálykirándulásra kizárólag megvető kommentálás céljából vett Bravoban a lányokat, és mennyire kiábrándító volt, hogy ez az aranyos Sporty Spice azzal a nyálgép Robbie Williams-szel jár éppen, a másik meg valami focistával, akiről azt sem tudtuk, hogy kicsoda - akkoriban Kiser Laci volt számunkra a focista Diósgyőrben, nem holmi David Beckham.


pop hír spice girls girl power megabreaking újraegyesülés eredeti felállásban



süti beállítások módosítása