2019.01.01. 15:18 – Lángoló

A capella évköszöntő a MMAMT-től

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

mmamt.jpg

Itt egy új dal Egyedi Pétertől (Óriás, Isten Háta Mögött, Rájátszás), aki MMAMT (Mindenkinek megvan a maga története) néven január 15-én jelenteti meg első szólólemezét. Az a capella évköszöntőként is felfogható El kell a Lángolón debütál.

Az új MMAMT lemezről elsőként bemutatott Folyóval szemben a Az El kell nem új szerzemény: 2012-ben került publikálásra és Egyedi szólóestjeinek egyik emblematikus dala lett, még a 2015-ös Balaton Methodba is bekerült.

A lemez gerincét az utóbbi egy-két évben született új dalok alkotják, közéjük illeszkedett szervesen pár régebbi, ahogy az El kell is. Talán ez volt az első „igazi” MMAMT-dal. Az új lemezre olyan formában került fel, ami régóta érdekelt: csak énekhangok hallhatók a dalban.

– mondta el Egyedi Péter

A MMAMT az elmondottak ellenére nem egyszemélyes produkció lesz, sőt.

Talán furcsa, hogy így alakult, de a lemezbemutatón lesznek dalok, amikor közel 10-en leszünk a színpadon.

– meséli Egyedi. A lemezt többnyire gazdag hangszerelésű, rendes zenekari felállású dalok alkotják, a lemezbemutató koncert sem ülős lesz, mint az eddigi szólóestek. A közelmúltban publikált előzetes behallgatást enged a 13 dalos bemutatkozó anyag minden dalába.

A bemutatkozó MMAMT-lemez január 15-én jelenik meg a ZAJZAJZAJ kiadó gondozásában, a lemezbemutató koncert március 6-án lesz az A38 Hajón.


premier mmamt



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása