2019.02.01. 13:08 – Lángoló

Első nevek az idei Feszt!Egerre

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

feszteger_3.jpg

Most már mondhatjuk, hogy a Feszt!Eger nyitja hagyományosan a magyar fesztiválévadot  idén egész pontosan május 30-án indul a buli. A három napon át tartó szórakozás Magyarország egyik legizgalmasabb fesztivál-helyszínén, a boráról és a látványos, löszfalba vájt pincéiről híres egri Bolyki-völgybe várja a fesztiválra szomjas látogatókat.

A fesztivál teljes felhozatalból már az első adag nyilvános. Eszerint fellép Egerben az idén 15. születésnapját ünneplő Halott Pénz és az idén 28 éves Quimby. Érkezik a Feszt!Egerre a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Még5milliárd - Bauxit - Tokyo aranyhármas zenekara, a Bëlga,  a FuraCsé, BLR és Szakács Gergő alkotta Follow The Flow, az indie-alternatív-folkrock mixében élő Bagossy Brothers Company, az alternatív rock-metálban utazó AWS, a „pörgős , néha kemény, könnyen emészthető, dallamos és lányos” punk-rock csapat, a Dorothy és a Road .

A helyszín pedig valóban egyedi és lenyűgöző. A Losonczy-völgyben, ami mostanra Bolyki-völgyként kezdett beépülni a térképre, egy lélegzetelállítóan egyedi, több mint 40 éve használaton kívül - a természet által visszahódított - bányaudvarok, borospincék közvetlen szomszédságában várják majd a fesztiválozókat.

És aki nem tud május végéig várni, annak itt egy kis bemelegítő:


feszt!eger



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása