2019.03.31. 14:21 – Lángoló

Metallicás riffre rappelve, pirománkodva jön a Mangani 808-től a Jóslat

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

mangani_boho_c.jpg

Pár hét múlva megjelenik a Mangani 808 új EP-je. A zenekar ugye rap metal stílusban alkot, az Irie Maffiából és a Zubolyból ismert Busa Pistval és régi barátaival a fedélzeten. Tavaly ősszel jött egyébként az első EP, az alábbi dal pedig a második beharangozója.

Volt egy félkész metallicás riffünk, amit megmutattunk Busa Pistinek, hogy mit szólna egy ilyen régivágású metálhoz. Gyorsan kiadta magából az elégedetlenségeit, aminek a végén megkérdeztük, hogy ennek mi legyen a címe és rávágta, hogy hát a prófécia, de jobban hangzik úgy, hogy Jóslat. Kiss Tamás operatőr barátunkkal nagyon szeretünk tüzeskedni, így adta magát az ötlet, hogy ehhez a dalhoz illene, ha felgyújtanánk néhány tárgyat, aztán lassítsuk le, hogy tudjunk benne gyönyörködni. Ez volt az alapkoncepció. A többi, csak úgy magától alakult, majd Veréb Csabi barátom vágta izgalmasabbra, hogy ne csak a pirománoknak tetsszen.

- mondta Forgi, a zenekar gitárosa az alábbi videóról és dalról:


premier mangani 808



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása