2019.04.03. 17:00 – Lángoló Gitárok

Valamiért - Nézd meg Kóbor Zsóka és Polgár Patrik új videóját!

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kobor_polgar.jpg

Kóbor Zsóka és Polgár Patrik duója a korábbi teljes zenekaros felállás után hivatalosan tavaly kezdte meg működését. Saját bevallásuk szerint alapvetően akusztikus, alternatív-pop örömzenét játszanak, abból a fajtából ahol a dalokban egyaránt fellelhető a múltba vágyódás, a szerelem, a szakítás és a fájdalom témája, de olykor teret kap a játékos vidámság is. Valamiért című dalukkal a hajtás után ismerkedhettek meg. 

Polgár Patrik gitáros a következőket mondta el a Valamiértről és a hozzá készült kisfilmről: 

A dalszöveget egy villámcsapásszerű, semmiből bekövetkező szakítás ihlette, de utalhat sok minden másra is:  az elmúlásnak, vagy valamilyen fontos dolog elveszítésének az élményét átélő személy alapvetően ugyanúgy magáénak érezheti a dal mondanivalóját. Töménytelen őszinteség, abban a változatlan formában, ahogy azt kiírtam magamból, semmit nem változtatva rajta, esetleges érvekre vagy szakmai megfelelőségre törekedve. Ez így őszinte ahogy van, ha változtatnék rajta, hiába lenne pofásabb, profibb, nem tartalmazná már azt a mélységet, amit jelenleg magában hordoz.

A klip ötlete egészen egyszerűen született meg. Zsókával beültünk ötletelni egy kiskocsmába Kelenföldön, és nagyjából másfél óra alatt vázlatosan kitaláltuk elejétől a végéig, hogyan szeretnénk megvalósítani a videót. Abból indultunk ki, hogy maga a dal őszinte fájdalmat fejezett ki. Számomra egyértelmű volt, hogy Zsókára épüljön ez az egész történet. Igazából egészen egyszerű dolgok történnek a klipben: gyakorlatilag Zsóka elénekli a bánatát különböző természetes szituációkban, majd bolyong a városban, a dal végén pedig elmerül. Ennek akár szimbolikus jelentése is lehet, de mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy hogyan értelmezi a befejezést. Ezúton is szeretnénk megköszönni Gerócs Balázs, Rozgonyi János, Vályi Mercédesz és Hegyes Anett segítségét. 

Nincs más hátra, jöjjön a dal és a videó. 

Zsóka és Patrik tavaszi turnéja már zajlik, legközelebb Veszprémben, Pápán, SzombathelyenSzékesfehérváron, és az Alterába Fesztiválon lehet őket megnézni élőben. A folytatás még körvonalazódik, de az már biztos, hogy idén is ott lesznek a Fishing On Orfű fesztiválon, ezúttal a pénteki napon, a Magam Adom színpadon játszanak 16 órai kezdetel.  A rendszeres koncertezés mellett tavasszal ismét stúdióba vonulnak, hogy két új dalt rögzítsenek. Tovább információk a duó Facebook oldalán. A forgatásról készült egy werkfilm is, nézzétek meg azt is! 


premier magyar pop videó hír alternatív akusztikus új dal kóbor zsóka és polgár patrik



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása