2019.09.12. 15:00 – Lángoló

Rabmadár - Itt a Sign új videója

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

thesign_1.jpg

A fiatal zenészekből álló miskolci The Sign áprilisban jelentette meg Többet mond itt minden rólad című bemutatkozó albumát, amiről most belevalóbb oldalukat mutatják meg a nagyközönségnek a Rabmadár képében, amit alább meg lehet nézni. Legújabb daluk mind zenei, mind képi világát tekintve kicsit eltér a zenekar előző megjelenéseitől és inkább a tagok rockosabb énjét helyezi előtérbe.

Különösen boldog vagyok, mert Green Day és AC/DC dalokon nőttem fel és tanultam meg gitározni. Ezzel a dallal és klippel ezt az érzést akartuk feleleveníteni. A „Rabmadár” egy ízig-vérig autentikus rock dal, ami a szabadságról szól.

- mesélte Czinke Máté. A dalhoz készült klipet a zenekar dobosa, Kollár Ábel rendezte.

Rengeteg ötletünk volt a klippel kapcsolatban - szerettük volna teljesen átadni a klip hangulatát és energiáját. Nagyon örülök, hogy meg tudjuk mutatni egy kicsit más arcunkat is.

– mondta Kollár arról a videóról, amit itt alább látható.

A poszt megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650.png


premier the sign #hangfoglaló2019



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása