2019.11.26. 11:24 – Lángoló

Első látásra - Itt a Touch Me Not új videója

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

touchmenot.jpg

Az első látásra szerelem nem mindig igazi. Túl is lehet tolni, ahogyan a pop-metál zenekar legújabb dalából kiderül. Itt a Touch Me Not új dala, az Első látásra. Kucsera Lilla, a zenekar frontembere:

Egy cimborámmal vitatkoztunk sokáig azon, hogy mi a szerelem. Ekkor azt mondta, az az igazi, mikor két ember első látásra egymásba zúg. Én nem értettem ezzel egyet, szerintem a szerelemért meg kell dolgozni, fel kell építeni, idő és rengeteg befektetett energia szükséges, ettől pedig stabilabb és erősebb, mint a hirtelen fellángolás. Ebből a vitából született az „Első látásra” ötlete. Nem attól vagy kemény, ha levadászod az oroszlánt, és kiteszed trófeának, hanem, ha megszelídíted és választást adsz neki, hogy hűséges legyen-e hozzád. Ha valaki erőlteti a szerelmet, az soha nem lesz igazi. A dal szövegében is megjelenik, hogy  a fullasztó, fojtogató szerelem taszító, helyette inkább megszelídíteni érdemes a másikat.

A dal alapját Korbeák Norbert gitáros hozta, majd közösen a próbák során tökéletesítették a tracket.

Egy vidám, jó hangulatú klipet terveztünk és reméljük, hogy elértük a célunkat. Tipikus esküvői kliséket szerettünk volna kiparodizálni, feldobva egy kis mókázással. Az esküvő téma nagyon jó keretet ad a dalnak, a 3 vőlegény és a menyasszony karakterén keresztül reméljük átjön majd a dal mondanivalója. Vicces volt, hogy a kinti forgatás helyszínén, Pilisborosjenőn épp futóverseny volt és mindenki sok boldogságot kívánt nekünk, csak épp nem lehetett eldönteni, hogy ki a vőlegény.

Az egyedi esküvői ruhát a SweetHeart Couture tervezezte, Krizsma Gwendolin és Kriston Petra pedig sminkkel és hajjal faragott Kucsera Lillából menyasszonyt.

A poszt megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650.png


touch me not #hangfoglaló2019



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása