2020.04.28. 10:57 – dankógábor

Eredeti formájában elmarad a FEZEN, de valami lesz helyette

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fezen.jpg

Ugyan ez így nincs konkrétan leírva a FEZEN hírlevelében, de a sorok között teljesen világos, hogy az idén nyári buli elmarad. Már csak azért is, mert háromféle jegyopciót kínálnak:

  • a vásárlók megtarthatják a már megváltott belépőket, és elmennek 2021-ben megnézni azokat a zenekarokat és a később hozzájuk csatlakozókat, akik miatt megvettétek
  • felhasználhatják a szeptemberi meglepetésükön
  • ha egyik sem felel meg, teljes visszatérítésre is lesz mód

És hogy miről van szó? Az már biztos, hogy a 2021-es FEZEN-re jön a Danzig, az Amon Amarth, az Anthrax, a CRO-MAGS és a Death Angel is. Ezek mind lettek volna idén. (Érdekesség, hogy az Anthrax már sorrendben harmadszor marad el a FEZEN-en, átok sújtja ezt nagyon.) A másik dolog, hogy a szervezők szeptember közepére terveznek valamit, de erről még nincsenek részletek, csak annyi, hogy aki erre váltja be a jegyét, az "nem fog rosszul járni." Szóval egyelőre ennyi, a FEZEN a tervezett formában elmarad, de jövőre tuti lesz, meg idén is lesz valami helyette, ha a vírus is úgy akarja.


fesztivál fezen



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása