2020.05.08. 18:00 – Lángoló

Itt van teljes egészében az utolsó Apey & the Pea-koncert - Jön az első LAZARVS-lemez

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

4_lazarvs.jpg

Az Apey & the Pea tavaly szeptemberben adta utolsó koncertjét, ugyanis a tízéves jubileumi bulijuk után LAZARVS néven folytatták tovább, és működnek most is. Most ráadásul nagyban készítik az új nagylemezüket, amiről egy stúdióvideót már ki is adtak, és egyelőre ezt mondja róla (illetve a az alább teljes egészében bemutatkozó koncertvideóról) Áron András frontember:

Idén szeptemberben lesz lassan egy éve, hogy meghoztuk azt a döntést, hogy megváltoztatjuk a zenekar nevét. Ezt az óta sem bántuk meg, büszkék vagyunk magunkra, a csapatunkra hogy ezt az egészet megmertük lépni, nagyon sok segítséget kaptunk mindenkitől, amiért még mindig rendkívül hálásak vagyunk, nem mellesleg a közönségünknek, és rajongóinknak is, akik mellettünk álltak ebben az egészben. Ezért is olyan jó visszanézni ezt az estét, mostantól mindig visszarepít minket az első évtizedünkbe. Jelen pillanatban már majdnem befejeztük a cím nélküli LAZARVS lemez munkálatait, ami szeptemberben jelenik meg. Pár utcányira vagyunk a végétől, a második single a ’THE ORDER’ valahol május környékén fog érkezni hozzátok, alig várjuk, hogy hallja mindenki.

Addig is itt van lentebb a teljes Budapest Park-os buli, még alább pedig az említett stúdiófelvétel az új dallal:


premier apey & the pea lazarvs



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása