2020.06.26. 09:26 – dankógábor

Újabb gigantikus Prince-újrakiadás jön 63 kiadatlan dallal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Szeptember 25-én jelenik meg Prince Sign O’ the Times (vagyis Sign "☮︎" the Times) című, 1987-es nagylemezének az újrakiadása. Ugye Prince 2016-os halála után derült ki, mit is rejt az a bizonyos széf, amiről amúgy volt némi információ, de még így is meglepte a hagyatékot kezelőket. Iszonyatos mennyiségű kiadatlan felvételt találtak, köztük komplett nagylemezeket, amikkel ki tudja mi volt a terve a zenésznek. Az örökséget kezelők viszont tudják mi a tervük, szépen adogatják ki őket, így a most megjelenő nagylemezhez is hozzácsaptak 63 kiadatlan felvétel, amit Prince 1979 májusa és 1987 júliusa között rögzített.

A 80 perces anyag megjelenik sima újrakiadásként is, de jelen poszt szempontjából nem ez az érdekes, hanem a 92 számos super deluxe változat, ami nyolc CD-n vagy 13 bakeliten kap helyet, valamint mindkettőhöz jár majd egy DVD is a 120 oldalas, keményfedeles könyv mellé. Aki még ennél is tovább akar menni, az beszerezheti a 7 inches kislemezeket tartalmazó dobozt is, amit Jack White Third Man Records kiadója hoz ki, és az összes 1987-es kislemez benne lesz az eddig kiadatlan Witness 4 The Prosecution című dal két változata mellett. A doboz 1987 példányban jelenik meg augusztus 14-én. (Bár ahogy nézzük, már elővételben el is fogyott.)

Itt az említett Witness 4 The Prosecution című dal:


prince



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása