2020.07.15. 15:32 – dankógábor

Jön az új Idles-lemez, itt egy új, elég cuki videó hozzá

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

idles.jpg

Ultra Mono címmel szeptember 25-én jelenik meg az Idles új nagylemeze. A tavalyi Szigetet is megjárt bristoli punkzenekar (akik nem szeretik, ha punknak hívják őket) most új klipet adott ki a lemezhez, ami egyszerre különleges és megható. Minden egyes tag elmegy valamelyik szülőjével vásárolni, és gyakorlatilag ennyi is. A zenekar ezzel a videóval akarta kicsit átadni az angol külvárosi életérzést, és ez maximálisan sikerült is.* A dal címe amúgy A Hymn, meg is hallgatható, nézhető alább, és ott van még lentebb plusz két szám, amik szintén már az új lemezhez készültek, videóval együtt természetesen.

*Jelen poszt szerzője, mivel barátai élnek ott, így viszonylag sok, sima turistáskodásnál több időt töltött már el egy közép-angliai külvárosban, kedveli is azt a vidéket, idén tavasszal is ment volna, de mivel az ismert okok miatt ez elmaradt, így ez a videó szíven ütötte.


idles



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása