2020.09.10. 10:00 – Szponzorált Tartalom

Jövő pénteken élőben is bemutatkozik a Jägermeister Brass Band - Nyerj páros belépőt a bulira!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

brass_band_premierparty_post_1200x1200_v3.jpg

Végre élőben is bemutatkozik a Jägermeister Brass Band, melynek megszületését a Lángoló Gitárokon végigkövethettétek. Szeptember 18-án, azaz jövő pénteken a Bálnában áll színpadra az izgalmas átdolgozásokat játszó zenekar, a koncertre pedig egy szerencsés olvasónk páros belépőt nyerhet, ha helyesen válaszol egy igen egyszerű kérdésre. Játék a hajtás után! 

Nyerj kétszemélyes belépőt az év Jägermeister bulijára! Szeptember 18-án, este 20:30-as kezdéssel a Bálnában egy fergeteges exkluzív koncerten bemutatkozik a Jägermeister Brass Band, a legvagányabb fúvószenekar! A Kelemen Kabátban zenekar is fellép, és megismerheted a Jägermeister két új DJ-jét is, akiknek nevét egyelőre nem áruljuk el.  Az este során számtalan meglepetés vár Rád – ezt a bulit nem hagyhatod ki! 

A koncertre egy páros belépőt nyerhettek, amihez nem kell mást tennetek, mint helyesen válaszolni a játékban feltett kérdésekre az alábbi űrlapon. Nem kötelező, de megköszönjük, ha ajánljátok a játékot ismerőseiteknek, vagy megosztjátok idővonalatokon a koncert Facebook-eseményét.

További információk a Jägermeister weboldalán, Facebookján, valamint a kapcsolódó Facebook-eseményen!  


jazz pop szponzoráció nyereményjáték fúvós elektro experimental brass band jägermeister brass band zenei projekt



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása