2009.02.17. 14:10 – lánggitár

Leáll a Nine Inch Nails

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Huszadik évfordulója alkalmából Trent Reznor úgy döntött leállítja egy időre a Nine Inch Nailst, de előtt csinál egy amolyan búcsúturnét, méghozzá az újra összeállt Jane’s Addiction társaságában. Ez mintegy köszönet lesz nekik, hogy annak idején felsegítették egy „következő” szintre a NIN karrierjét, mikor elhívták Reznorékat a Lollapaloozára játszani.

A mostanában tapasztalt nagy munkatempó, illetve a legutóbbi nagyszabású Lights in the Sky elnevezésű NIN-turné kicsit kiégette Reznort, emiatt úgy érzi ideje egy hosszabb pihenőt beiktatnia, a leghosszabbat a zenekar eddigi működése során. Elmondta még a hivatalos oldalon, hogy a mostani búcsúturné sokkal spontánabb lesz, mint a nagyon megtervezett tavaly év végi.

Hogy egész pontosan mit fog Reznor csinálni a pihenő alatt azt nem tudjuk, de el sem tudjuk képzelni, hogy nem hallunk majd felőle semmit.


rock hír nine inch nails janes addiction



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása