2009.03.11. 12:00 – enba

Vikernes kiszabadul

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Tizenhat sitten töltött év után Varg Vikernes a hírek szerint nemsokára kiszabadul. A Mayhem-gitáros Euronymous meggyilkolása, valamint három templom felgyújtása miatt elítélt Burzum-vezér néhány héttel ezelőtt kapta kézhez a szabadon bocsátásáról szóló bírósági határozatot. Az elkövetkezendő egy évben Vikernesnek rendszeresen jelentkeznie kell a nevelőtisztjénél: az első időszakban kéthetente, majd később havonta.

Vikernest - aki a mellékelt fotó szerint egyre inkább úgy néz ki, mint Donald Sutherland a Kelly Hőseiből, csak a füles bőrsapka hiányzik a fejéről - elmondása szerint majdnem szétveti a boldogság, hogy ismét a családja körében lehet, tutujgathatja a tizennyolc hónapos kisfiát, hessegetheti a tizenhat éves nagylánya körül híres após reményében kóricáló blacker tiniket, valamint zenét szerezhet és könyveket írhat a nemrég vásárolt kis farmján. Hozzáfűzte, hogy a börtönben töltött évek során mélyen megbánta az összes tettét, és immáron kész arra, hogy beilleszkedjen a társadalomba, valamint megnyugtatott minden kedves norvég polgárt, és közölte, hogy semmilyen kapcsolata nincs már az emlékezetes, 2003-as szökésében segédkező neonáci brigáddal.


metál black burzum vikernes



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása