2009.04.01. 14:00 – enba

Fémhét – Április 2-8. (Frissítve!)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Modern metál ünnep és hardcore-legendák a Dürer kertben, az Ektomorf és a Replika a fővárosban és Szegeden is, belezős black-death fesztivál a Diesel Klubban, a finn Nightwish és a svéd Pain Debrecenben, Óriás-koncert szegedi csodagyerekekkel a Trafó Bár Tangóban, valamint hosszabb idő után újra lesz Nulladik Változat-koncert is, de ez még mindig nem minden, pláne, hogy egy csomó videót tettünk a posztba. Jó szórakozást! (Frissítve: 2009.04.03. 18:00)

Április 2.

Ektomorf, Replika, Debauchery (D), Aggressive Fear (D)

Hol: A38
Mikor: 2009.04.02. csütörtök, 19 óra
Mennyért: 3700 HUF
Kik ezek: Magyarország egyetlen, nemzetközi metál-exportcikke, a Viharsarokból európai szintű ismertséget elérő Ektomorf (új albumukról itt írtunk), és régi harcostársa, a debreceni Replika. Előttük két tökismeretlen külföldi zenekar melegít.

Április 3.

Bloody Friday: Bornholm, Limb For A Limb, Harvester, Kill With Hate, Long Pig, Fostartály stb.

Hol: Budapest, Diesel Klub
Mikor: 2009.04.03. péntek, 19 óra
Mennyiért: 1200 HUF
Mi lesz ez: Maratoni underground black-death orgia a Diesel Klub két színpadán. A teljesség igényen nélkül fellép: Bornholm, Limb For A Limb, Harvester, Kill With Hate, Long Pig és ráadásképpen a legendás Fostartály.

Let The Zetor Roll Party: Megazetor, Archaic, Depths Of Depravity, Vulvathrone (SK), Pyopoesy (SK)

Hol: Budapest, Vörös Yuk
Mikor: 2009.04.03. péntek, 20 óra
Mennyiért: 1000 HUF
Mi lesz ez: A nemrég friss lemezzel jelentkező Megazetor szervezésében abszolvált parti, amely keretében a házigazdákon, és a hazai thrash-trónkövetelő Archaic-on, valamint a Depths Of Depravity zenekaron kívül a cseh és szlovák halálmetál-underground néhány csapata is tiszteletét teszi.

Insane - Tízéves születésnapi koncert: Insane, Pigs Might Fly, Wrong Side Of The Wall, Check Point Charlie, Skru, Slip Chaos, Crowfish (BG)

Hol: Budapest, Dürer kert
Mikor:
2009.04.03 péntek, 19 óra
Mennyiért:
1500 HUF
Mi lesz ez: A tizedik szülinapját ünneplő budapesti Insane különleges koncertje, mely keretében az összes régi tagot színpadra invitálják, régi és új dalokat is játszanak, sőt még torta is lesz. Meg egy csomó hazai zenekar, és a bolgár Crowfish.

Ektomorf, Replika, Debauchery (D), Aggressive Fear (D), Guerillas (RO), Armada, Agregator

Hol: Szeged, Garaboncziás
Mikor: 2009.04.03. péntek, 18:30
Mennyiért: 2990 HUF
Mi lesz ez: Akiknek nem volt elég csütörtökön az A38-on, vagy nem tudtak oda eljutni, péntek este Szegeden a Garaboncziásban újra meghallgathatják az új lemezzel nemrég jelentkező Ektomorfot, a debreceni Replikát, zenél még a hajós bulihoz hasonlóan a német Debauchery, valamint a szintén germán Agressive Fear, romániából jön a Guerillas, ezen kívül ott lesz az Armada és az Agregator is.

Április 4.

Nulladik Változat-koncert

Hol: After Music Club
Mikor: 2009.04.04. szombat, 20 óra
Mennyiért: ingyen
Mi lesz ez: A legendás magyar alternatív-dark zenekar, a Nulladik Változat első egész estét kitöltő, hosszú koncertje 4 hónapnyi szünet után, aktuális felállásban. Meglepetés vendég is lesz.

Óriás, Kinkiez, Kiabátor

Hol: Budapest, Trafó Bár Tangó
Mikor: 2009.04.04. szombat, 21 óra
Mennyiért: 800 HUF
Mi lesz ez: A tavaly kiváló debütlemezt (Jön) készítő Óriás mellett a szegedi csodagyerekek, a Subscribe szülinapi partiján már bemutatkozó Kiabátor, valamint a Kinkiez játszik.

European DÉJaVu Tour 2009 - Nightwish (FIN), Pain (S)

Hol: Debrecen, Főnix Csarnok
Mikor: 2009.04.04. szombat, 19 óra
Mennyiért: 7500 HUF
Mi lesz ez: Az új énekesnővel Európát másodjára körbetúró finn operametál Nightwish és a svéd Peter Tägtgren Hypocrisy-vezér elektrometál projektje, a Pain ad stadionkoncertet Debrecben.

Április 6.

Bane (USA), To Kill (I), Zero Tolerance

Hol: Budapest, Dürer kert
Mikor: 2009.04.06. hétfő, 20 óra
Mennyiért: 2600/3000 HUF
Mi lesz ez: Az egykori Converge-gitáros, Aaron Dalbec vezette, bitang old school hardcore-t nyomató Bane mellett az olasz To Kill, és a hazai Zero Tolerance játszik.

Április 7.

Tues-Die: North6-koncert

Hol: Budapest, Trafó Bár Tangó
Mikor: 2009.04.07. kedd, 21 óra
Mennyiért: ?
Mi ez: A nemrég új lemezzel jelentkező, ígéretes modern metál North6 zenekar koncertje.

(Aki esetleg nem talált magának megfelelőt, lehet itt fog.)


program vigadó fémhét



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása