2020.09.11. 16:04 – ráczmisi

Emlékek egy régi-új Trottel-lemezhez - második rész

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Trottel zenekar és kiadó munkásságát a Lángolón szorosan nyomon követjük és az új aktivitásokról, megjelenésekről rendre hírt adunk. Az elmúlt időszakban a vinyl kiadásokkal felpörgött az élet a Trottel körül is, a kiadó most sorban újra publikálja remaszterelve a Trottel zenekar albumait LP-n. Elsőként tavaly jött ki a The Same Story Goes On című 1992-es lemez anyaga, arról itt írtunk, és készült hozzá egy remek videó is, amiben Kovács Tamás, a Budapest Vinyl vezetője faggatja Rupaszov Tamás kiadó és zenekarvezetőt az akkor épp aktuális megjelenés körülményeiről és hátteréről.

Idén nyáron került piacra második felvonásként a Trottel zenekar debütáló albumának, az 1988-as Bordeline Syndroma-nak az újrakiadása bónuszokkal megtoldva, arról itt található egy zenerészletekkel megtoldott bejegyzés.

Ehhez is készült most egy friss videóanyag amin Rupaszov mesél lelkesen a lemezkészítés körüli kalandokról, az akkori életkörülményekről és a turnékról, és ami rögtön ezen poszt elején nézhető.

A Borderline Syndroma LP (és természetesen a Trottel kiadó sok egyéb fontos lemeze is) most hétvégén (szeptember 12-13-án) megvásárolható lesz személyesen: szombaton az Independent Label Fair Budapest 2020 nevű rendezvényen, valamint vasárnap a Szeptemberi LemezPiac Budapest Lemezbörze alkalmával.

Egyéb érdekességek: Kovács Tamás három éve forgatott egy hosszabb videóinterjút Rupaszov Tamással, amin sok fontos lemezt végigvesznek a kiadó megalakulásának 25 éves évfordulója alkalmával; mi pedig tavaly készítettünk egy alapos életműinterjút vele az akkor indult Trottel kiadások apropóján.

További információk és rendelés.




Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása