2020.09.12. 16:00 – Lángoló

Gondolatok - Új videó az OliverFromEarth-től

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ofe_1.jpg

Új dallal jelentkezik az OliverFromEarth, ami igazából Patocska Olivér és Barabás Dávid duója, akiknek például a Mintaapák című sorozat főcímadalát is köszönhetjük. Az új szám a szerzők szándéka szerint nem csak a dalszöveggel, hanem a hozzá készült klippel is feszegeti a határokat. Patocska nem titkolt célja, hogy a Gondolatok által arra biztassa az embereket, hogy  a nézzenek a dolgok mögé és törekedjenek arra, hogy minél komplexebb képet kapjanak a világról.

Mi a valóság? Honnan tudja a kíváncsi, érdeklődő, hogy melyik információ az, ami hiteles? Egyáltalán azzal foglalkozik, amivel kellene? Mivel kellene érdemben foglalkozni? Szabad-e az átlag ember, vagy csak az illúziójában él a szabadságnak?

A Gondolatok-ban ezekre is keresi a választ, miközben a verzéken át a véleményét sem rejti véka alá.

A művészet szépsége a szubjektivitás! A videóklip egy társadalomkritika, a világ három legismertebb politikusát használtuk eszköznek, nőt is, férfit is, egyik és másik oldalról is, hogy ne a személyekre fókuszáljunk, hanem arra, amit mondani szeretnénk.

 A videó:


premier oliverfromearth



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása