2009.05.15. 16:56 – lánggitár

Lemondott Depeche Mode-koncertek

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nem indul jól a Depeche Mode ide Tour Of The Universe körútja, ugyanis Dave Gahan a keddi athéni koncert kezdése előtt pár órával rosszul lett az öltözőben, és egyenesen a kórházba kellett szállítani. Akkor azt nyilatkozták, hogy ha az énekes gyorsan felépül, akkor a bulit már másnap be is pótolják. Az orvosok ezzel viszont elhamarkodott nyilatkozatot tettek…

Gahan ugyanis nem lett jobban szerdára, sőt annyira lebetegedett, hogy az elkövetkező egy hét minden állomását le kényszerültek mondani, így a törökországi, a romániai, a bulgáriai, a szerbiai és a horvátországi Depeche Mode-koncert is elmarad.

Azt nem tudjuk mi baja van pontosan az énekesnek (valószínűleg ételmérgezés), de az orvosok (még ha a gyors felépülést el is kiabálták) bizakodók, így a június 23-ai budapesti buli elvileg sincs veszélyben.


pop bulvár hír depeche mode



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása