2009.10.07. 09:51 – lánggitár

Ozzy Osbourne HIV-pozitív volt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Igen, tudjuk, hogy a cím állítasa jelen pillanatban még nem lehetséges, hiszen a HIV nem tud csak úgy elmúlni, de Ozzy Osbourne (kis ferdítéssel) ezt is meg tudta csinálni eseményekkel teli élete során. Történt egyszer, hogy a heavy metal atyaúristene elment orvoshoz, ahol csináltak neki AIDS-tesztet. Az orvos annak rendje és módja szerint közölte is az énekessel, hogy sajnos pozitív lett az eredmény. Ozzy szabályosan összeomlott: "Az volt életem egyik legszörnyűbb napja." - mondta a most már inkább valóságshow-szereplőként ismert sztár.

Nem sokkal később kiderült, hogy a sok alkohol és drog annyira tönkretette az immunrendszerét, hogy az még a HIV-tesztre is pozitívan reagált, pedig egyáltalán nem kapta el a betegséget.

Mellesleg ez az egész AIDS-sztori Ozzy most megjelent I Am Ozzy című önéletrajzi könyvének reklámkapányaként szolgál. A könyvet érdekes módszerrel írták, ugyanis a rocksztár, élete legizgalmasabb korszakából elég kevés dologra emlékezett az állandó kábulat miatt, ezért sokszor segítséget kellett kérnie azoktól, akik annak idején éppen vele voltak.

A könyv magyar nyelvű megjelenéséről egyelőre még nincs információnk.


metál bulvár hír ozzy



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása