2011.02.14. 11:40 – lánggitár

Még a héten megjelenik az új Radiohead-lemez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ugyan lehetett számítani rá, hogy a Radiohead a 2007-es "fizess amennyit akarsz"-lemezkiadása után ismét kitalál valamit, de azért némiképpen váratlanul érkezett most a hír, hogy szombattól (február 19.) elérhető a The King Of Limbs című új nagylemez. Az album most nincs ingyen: 9 dollárt kell fizetni majd az mp3-akért, illetve 14-et a wav-fájlokért. Fizikai formában május 9-én kezdik el postázni a csomagot, ami két átlátszó (clear) 10"-es vinilt (bakelitet), egy CD-t, valamint több nagyalakú és 625 pici műalkotást takar, mindezt környezetbarát csomagolásban. A zenekar az első újság albumként aposztrofálja a csomagot, de nem biztos benne, hogy még nem jelent meg ilyen a világon. Természetesen, aki megrendeli az 50 dollár körüli (kb. 10.000 Ft) csomagot, az most szombaton megkapja a digitális fájlt már előre. Egy szerencsés vásárló amúgy nyer egy dedikált 12"-es, kétszámos bakelitet is. Külön honlapja is van a lemeznek, ahol a vásárlásokat lehet abszolválni.

A zenekar 2007-ben adott ki utoljára nagylemezt, akkor felforgatták a világot azzal, hogy lényegében ingyen elérhetővé tették az anyagot. Mostanában ugyan lehetett arról hallani, hogy már készen vannak a új albummal, de megjelenési dátum sosem került szóba, sőt, általában csak félrebeszéltek a tagok, ha az új lemez felmerült. A zenekar honlapján mellesleg csak egy grafika van a Thank You For Waiting felirat alatt, amire kattintva bejön az új site. Bolti forgalmazásról és koncertdátumokról egyelőre nincs hír.


pop rock hír radiohead



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása