2011.04.12. 08:00 – lánggitár

Ingyenes Magashegyi Underground-kislemez a Lángolóról

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


A Magashegyi Underground nemrég kiadott egy Ezer város remixlemezt, és a tervek szerint ősszel már az új album is jön, szóval a csapat egyáltalán nem pihen. Ennek a legékesebb bizonyítéka, hogy Ragyogás címmel ingyen kiadtak egy négyszámos kislemezt, amit most innen a Lángoló Gitárokról egy az egyben le is lehet tölteni a hajtás után.

 

Az ep letöltése egyben, zip fájlban.

A dalok szövegei a szerelem kettős természetéről szólnak, ami olyan, mint a Nap - hol jól esik a melegében fürdőzni, hol fájón perzselnek a sugarak…” írja a csapat, a zenéről pedig így nyilatkozik Fodor Máriusz dalszerző: „Hangzásában mindenképpen a 2011 végén megjelenő második nagylemez vonalát mutatja be, ami szemben az Ezer Erdő nyugodt, folkos hangulatával egy jóval erőteljesebb anyag lesz, olyan, amilyet a koncerteken hallhatnak tőlünk. Az új irány tehát keményebb, elektronikusabb, sok ütős, húzós tempó.

Erről személyesen is meggyőződhet bárki április 16-án az A38-on, ahol az új dalok is hallhatóak lesznek, valamint néhány régi számot is áthangszerelt a zenekar. A csapattal ezen az este fellép Szalai Anesz és a szövegíró, Tariska Szabolcs is, valamint vonósok és fúvósok is színesítik a hangzást.

A tavaszi Magashegyi Ragyogás:
Április 16. Budapest, A38
Április 22. Pécs, Pécsi Est Café
Április 23. Szekszárd, Szekszárdi Est Café
Április 30. Veszprém, VEN
Május 5. Eger, Egri Főiskolás Napok
Május 10. Gyöngyös, Mátra Művelődési Ház
Május 13. Szombathely, Művelődési és Sportház
Május 14. Sopron, Hangár


pop rock exkluzív magashegyi underground



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása