2011.08.15. 20:36 – Lángoló Gitárok

Crown of Thorns - Mother Love Bone-feldolgozás a Pearl Jamtől

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


2000. október 22-én játszotta először azt a Mother Love Bone-dalt a Pearl Jam, amit azóta már jó párszor előadtak, és ami most rákerült a Pearl Jam Twenty című soundtrackre. A Crown of Thorns azon a ritkaságokat, élő felvételeket tartalmazó 29 számos CD-n lesz, amit Cameron Crowe (a fenti, 1993-as képen balra, jobbra a Eddie Vedder Pearl Jam-énekes) filmrendező (régen zenei újságíró) válogatott össze, hogy kísérje az ugyanilyen című, a Pearl Jam teljes karrierjét felölelő dokumentumfilmet, amit szeptember 20-tól számos moziban meg lehet majd nézni (Magyarországon nem, majd csak DVD-n). A feldolgozást akár itt is meg lehet hallgatni, sőt, beraktuk alá a filmelőzetesét is, aminek az elején David Lynch hebeg-habog egy kicsit (plusz az eredeti dalt is idepakoltuk).

A Mother Love Bone tulajdonképpen a Pearl Jam elődjének is tekinthető. A későbbi szupersztár együttes két tagját (Jeff Ament basszusgitárost és Stone Gossard gitárost) is magába foglaló zenekar 1990-ben oszlott fel, miután Andrew Wood énekes drogtúladagolásban elhunyt. Az alábbi dal a Singles (magyarul Facérok) című film zenéjeként is ismerté vált.


rock hír pearl jam



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása