2012.01.12. 10:00 – Lángoló Gitárok

Subterfuge - Új Terrorizer-dal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Február 28-án jelenik meg a Terrorizer Hordes of Zombies című harmadik nagylemeze, ami az első lesz a 2006-ban elhunyt Jesse Pintado gitáros nélkül, és hátfájdalmai után lényegében itt tér vissza a zenei életbe Pete Sandoval dobos, aki egy Morbid Angel-lemezt is kénytelen volt kihagyni a betegsége miatt. Az albumról, kvázi első kislemezként most meg lehet hallgatni a Subterfuge dalt, ami alapján egy grindcore rajongónak sem kell aggódnia a legendás zenekar újra-aktivizálódása miatt.

A Terrorizer az egyik legfontosabb grindcore-zenekar, amit sokan, tévesen, projektként tartanak számon. A csapatot olyan zenészek alapították, mint Pete Sandoval dobos, David Vincent basszusgitáros, Jessie Pintado gitáros és Osca Garcia énekes. A sors fintora, hogy a zenekar első, a műfajban ma már alapműként számon tartott nagylemeze, a World Downfall akkor jelent meg 1989-ben, amikor a Terrorizer lényegében már nem létezett, ugyanis időközben Sandoval és Vincent a Morbid Angelbe, Pintado pedig a Napalm Death-be távozott. 2005-ben az együttes újra aktivizálta magát, Vincent és Garcia nélkül felvették a Darker Days Ahead nagylemezt, aminek megjelenése után öt nappal Pintado májelégtelenségben elhunyt. A Terrorizer 2009 óta aktív újra, Sandoval mellé visszatért a ritmusszekcióba David Vincent, kettőjüket pedig az énekes Anthony Rezhawk valamint a gitáros Katina Culture, a Resistant Culture grindcore-zenekar tagjai egészítik ki.


hír grindcore terrorizer



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása