2012.01.19. 09:00 – Lángoló Gitárok

Things We Had Time For - The Poster Boy-lemezpremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


2011 őszén kezdett bele Mayer R. Noel (The Walrus), Ponikló Imre (Amber Smith), Michael Zwecker (Kispál és a Borz, Bastiaan) és Fülöp Bence (Kamikaze Scotsmen) a The Poster Boy bemutatkozó lemezének felvételeibe. A 8 számos album végül a Things We Had Time For címet kapta és ma elsőként a Lángoló Gitárokon hallható. Igazi konceptlemezről van szó, amin a dalok a szerelem, a veszteség és a boldogság keresése köré épülnek fel. A számokat Ponikló lakásán vették fel Polyák Eszter felügyelete mellett, majd innen kerültek Ligeti Györgyhöz (We Are Rockstars), aki a végső simításokat végezte. Zwecker most pár szóban kommentálja is a dalokat, szigorúan csak röviden, mert nem akarják a saját elképzeléseiket senkire se ráerőltetni, érdemes figyelni a dalszövegekre. A zenekart február 2-án a Rohamban mutatja be a lemezt.

Pale Blue Eyes
A fiú dala. A szerelem elvesztésétől való félelem, ami tönkreteheti a boldogságot.

Portland Head Light
A fiú Jekyll és Hyde típusú belső vívódása. A refrénben a lány megadja a választ a problémáira.

Traction.
A lány az elfogadásáról énekel, a szerelme talán már túl tökéletes is. A fiú pedig annak a vágyának ad hangot, hogy a lányon keresztül találhatja meg a békét.

It’s Over
A fiú már alig várja, hogy találkozhasson a lánnyal, ő pedig boldogságot ajánl neki.

Pavement
Valami elromlott.

Thoughts of You
Egy Dennis Wilson dal feldolgozása, a megbánásról és a szomorúságról, ami a veszteséget követi.

Once
A fiú már a lány nélkül keresi a békét.

Diffraction
A fiú "imája", képes arra, hogy egyedül éljen.


indie premier exkluzív the poster boy



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása