2012.01.20. 09:00 – Lángoló Gitárok

Újra zenél a pedofília miatt börtönre ítélt Gary Glitter?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nagy feltűnést keltett a napokban az OfficialGlitter nevű Twitter-oldal, ami azt állítja, hogy Gary Glitter hamarosan egy világkörüli turné keretében tér vissza a zenei életbe, valamint önéletrajzi könyvet is kiad. Mint ismert, az egykori glam rocker 1999-ben Angliában négy hónapot, 2006-ban Vietnámban pedig majdnem három évet töltött börtönben, előbbi esetben kiskorúakról készült pornográf képek, utóbbiban pedig gyermekek szexuális molesztálása miatt. Az idén 68 éves Glitter 2008 óta él ismét az Egyesült Királyságban, ám mindezidáig szándékoltan kerülte a nyilvánosságot, most azonban úgy tűnik, újra vágyik a rivaldafényre, már amennyiben valósak a Twitteren olvasható állítások.

Az oldal állításai szerint egyébként a világkörüli turné, valamint az önéletrajzi kötet mellett Glitter újra kiadná korábbi lemezei felújított változatait is, mindezekkel pedig végérvényesen szeretné lezárni múltját.

Gary Glitter a hetvenes évek első felében vált ismertté énekes-dalszerzőként, több listavezető száma is volt az Egyesült Királyságban, mint például az I Love You Love Me Love vagy az Always Yours, 1973-as Touch Me című albuma egészen a brit lista második helyéig jutott. Mostanáig összesen hét nagylemeze jelent meg, ebből négy a hetvenes években, a legutóbbi album 2001-ben látott napvilágot.

Az OfficialGlitter hitelességét egyelőre nem igazolta semmi és senki.


rock börtön hír glam rock gary glitter



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása