2012.02.14. 06:01 – Lángoló Gitárok

Drive By – Itt a Train új videoklipje (Exkluzív magyarországi premier)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A 2009-ben kiadott, többszörös platina Save Me, San Francisco című albuma, valamint a világszerte slágerlistás Hey, Soul Sister című daluk után idén április 16-án jelenteti meg California 37 címmel új lemezét a Grammy-díjas Train. A zenekar San Franciscóban és Los Angelesben rögzítette az új album zenei anyagát Butch Walker és az Espionage irányítása alatt. Az új album első hivatalosan kiadott dala a Drive By, ami a megjelenését követő első három hét alatt hatvanhétezer példányban kelt el, és bár itt a Lángolón ritkán foglalkozunk ehhez hasonló amerikai rádióbarát rockzenével, a dalhoz készült vadonatúj videoklip most itt debütál és az elkövetkező 24 órában csak nálunk látható.

A többszörös platinalemezes Train a Grammy-díjas Drops of Jupiter (Tell Me)
című dallal, valamint a listavezető Meet Virginia és Calling All Angels című kislemezekkel vált igazán ismerté. A Train harmadik Grammy-díját 2011-ben kapta a világszerte sikeres Hey, Soul Sister című dalért, ami a Save Me, San Francisco című legutóbbi nagylemezükön szerepelt. A Hey, Soul Sister volt 2010-ben a legtöbb példányszámban elkelt kislemez Amerikában, és nemcsak az Egyesült Államokban, hanem további 15 országban is a rádiós listák első helyére tudott kerülni. A Save Me, San Francisco világszerte több mint 1 millió példányban kelt el, és összesen több mint 8 millió dalletöltést tudhat maga mögött.

Felléptek egy rakás népszerű amerikai tévéműsorban is, így többek között például Jay Lenónál és Ellen DeGeneresnél, valamint az America’s Got Talentben is.

Érdekesség, hogy az együttesnek sajátmárkás borai is vannak, az új lemez kapcsán jelenik meg a harmadik, a California 37 névre keresztelt Cabernet Sauvignon a Save Me, San Francisco Borászattól idén tavasszal mutatkozik be, és az együttes reményei szerint méltó utóda lesz a korábbi Drops of Jupiter Petite Syrah és a Calling All Angels Chardonnay elnevezésű boraiknak. A Train az ezekből származó bevételek egy részét a San Francisco Charity Family House intézménynek ajánlja fel, ami ideiglenes szállást biztosít a súlyosan beteg gyermekek családtagjainak.

A Drive By az iTunesról ide kattintva máris letölthető.


premier pop rock hír exkluzív klip train



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása