2012.03.14. 08:00 – Lángoló Gitárok

Májusban jön a negyedik Scissor Sisters-nagylemez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Kevesebb mint két évvel az emlékezetes, összeszorított férfisegget ábrázoló borítójú Night Work album után idén május 28-án Magic Hour címmel új nagylemezt ad ki a Scissor Sisters. A zenekar negyedik stúdióalbumának érdekessége, hogy többek között Calvin Harris, Pharrell Williams, Diplo, a BoysNoize-ból ismert Alex Rihda, valamint a nagyszerű Azealia Banks is közreműködik rajta. A felvételek javarészt még az előző évben készültek New Yorkban és Londonban. A lemezt a jelenlegi tervek szerint egy héttel előzi majd meg a Calvin Harris közreműködésével készült Only The Horses című kislemezes dal, ami így május 20-án debütál.

Az új albumhoz kapcsolódóan idén január 2-án a BBC Radio 1-on, Annie Mac műsorában már bemutatásra került az Alex Rihda producerrel készített Shady Love című dal a Krystal Pepsy álnéven szereplő Azealia Banks közreműködésével, aminek aznap megjelent a Hiro Murai rendezésében készült videoklipje is. Ez már némi betekintést enged az új nagylemez hangzásvilágába.

Ez pedig itt az előző album, a Night Work egyik legjobb száma, a Something Like This. Vitathatatlanul minden idők egyik legszellemesebb és legjobb Kraftwerk-feldolgozása.


pop hír scissor sisters elektronikus azealia banks alex rihda



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása