2012.04.13. 10:00 – Lángoló Gitárok

Take My Hand – Ivan & The Parazol-dalpremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Január közepén írtunk itt a Lángolón a Hard Rock Rising tehetségkutatóról, aminek magyar fordulóját végül az Ivan & The Parazol nyerte, akik így most a világ minden tájáról származó 85 másik zenekarral internetes szavazáson versenyeznek azért, hogy végül ők léphessenek fel a londoni Hard Rock Calling fesztiválon, többek között olyan zenészlegendák mellett, mint Bruce Springsteen és az E Street Band, vagy Paul Simon. A lapozás után minderről bővebb részletek olvashatók, előtte azonban még az együttes vadonatúj dalát, a Take My Hand című számot is bemutatjuk, ami itt a Lángoló Gitárokon hallható először.

Április 9-én indult és 25-én reggel 6-ig tart az az internetes szavazás, amibe a Hard Rock Rising budapesti fordulójának megnyerésével az Ivan & The Parazol is bekerült és aminek eredményeként végül a 10 legtöbb szavazatot gyűjtő együttesből egy nemzetközi szakmai zsűri választja ki a három legjobbat. A második és harmadik helyezettek 5000 illetve 2500 dollár értékű promóciós lehetőséget nyernek, az első helyezett pedig Londonba repül, hogy fellépjen a Hyde Parkban megrendezésre kerülő Hard Rock Calling fesztiválon.

A magyar zenekar sikere tehát még egy szakmai zsűrin is múlik, először viszont azon, hogy mekkora szavazótábort tudnak mozgósítani a Facebookon, merthogy ott lehet voksolni, a Hard Rock Cafe Budapest oldalán, vagy egész pontosan ide kattintva, ahol egyébként az együttes egy másik, In Air című száma is meghallgatható és akár ingyen le is tölthető.


indie premier rock hír exkluzív tehetségkutató hard rock calling 2012 ivan & the parazol



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása