2012.05.24. 09:00 – Lángoló Gitárok

Legendary Child - Új Aerosmith-dal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Aerosmith_-_Legendary_Child.jpgHa a Devil's Got a New Disguise című best of lemezen megjelent két addig nem hallott dalt is belevesszük, akkor nyolc év szünet után ma végre megjelent az első új Aerosmith-dal, a Legendary Child. A szám természetesen rajta lesz az augusztusra tervezett Music from Another Dimension albumon is, amire csaknem 11 éve várnak a rajongók, akkor jelent meg ugyanis utoljára saját szerzeményeket tartalmazó Aerosmith-lemez, a Just Push Play. Az eredetileg 1991-ben, a Get a Grip lemez dalaival együtt szerzett Legendary Child egyébként az új G.I. Joe film betétdala is egyben, az élő, tévés premierje pedig szerda este volt American Idol döntőjében, amiben Steven Tyler Aerosmith-énekes az egyik zsűritag. A dalt a hajtás után természetesen meg lehet hallgatni.

Egyébként amolyan kisebb szenzáció, hogy az Aerosmith végre eljutott oda, hogy valami új dolgot adjon ki, még ha az egy több mint 20 éve megírt szám is. Eredetileg 2009-ben terveztek új nagylemezt, be is vonultak 2008 végén a stúdióba ennek érdekében, de aztán semmi nem lett a dologból. Inkább a Steven Tyler énekes és Joe Perry gitáros közötti csatározástól, Tyler balesetétől, illetve utóbbi American Idol-os zsűrizésétől volt hangos a sajtó. Most azonban úgy néz ki, hogy az 1970-ben alakult rockzenekar tényleg eljut egy új nagylemezig, úgyhogy az egészet tudjuk be egy hosszúra nyúlt lemezpromónak.

aerosmith_musicfromanotherdimension.jpg


rock hír aerosmith steven tyler



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása