2012.07.27. 12:00 – Lángoló Gitárok

Guardian - Alanis Morissette-klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

alanis_dxc__st3424910.jpgA többszörös platinalemezes Alanis Morissette augusztus 27-én jelenteti meg hetedik stúdióalbumát Havoc And Bright Lights címmel. Az album produceri munkálatai Guy Sigsworth (Björk, Madonna, Seal) és Joe Chiccarelli (Tori Amos, Elton John, My Morning Jacket, U2) nevéhez fűződnek, a felvételek pedig Los Angelesben készültek. Ez a korong lesz az első, amelyet az énekesnő készített az elmúlt 4 év során. A rajongók az album első kislemezét, a Guardiant az iTunes zeneáruházból tölthetik le június 18-tól, a rádiók pedig június 15-én kezdték játszani, a teljes lemez viszont ezen a linken is elérhető lesz. Természetesen klip is készült a dalhoz, amit Magyarországon először a Lángoló Gitárok olvasói láthatnak.

A Baris Aladag által rendezett videó Morissette főhajtása Wim Wenders Berlin felett az ég című filmje előtt. Az énekesnőt különleges kapcsolat fűzi Németországhoz, gyermekkorában ugyanis három évet élt a Fekete-erdő mellett, illetve az Uninvited dalát is felhasználták Wenders filmjének 1998-as remake-jéhez, az Angyalok városához. A Guardian Morissette Németország iránt érzett szeretetének kivetülése. A Berlinben forgatott rövidfilm az énekesnő szerint tökéletesen megmutatja a védőangyal (szülő) és szerettei között a kapcsolatot.

Az album tracklistája:

1) Guardian
2) Woman Down
3) 'Til You
4) Celebrity
5) Empathy
6) Lens
7) Spiral
8) Numb
9) Havoc
10) Win and Win
11) Receive
12) Edge of Evolution

alanis_morissette_b_havocandbrightlights_cdcov.jpg


premier pop hír exkluzív alanis morissette



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása