2013.08.26. 15:18 – Hirdetés

HS7 és Soerii & Poolek a ZP-ben - Heti ajánló

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Zöld Pardon e heti termése: Heaven Street Seven, Carbovaris, RATM tribute by Subscribe, Mystery Gang, The Wipeouts, Ivan and the Parazol, Akkezdet Phiai valamint Soerii és Poolek-szülinap sok vendéggel.

HS7, előzenekar:  Carbovaris. Augusztus 26., hétfő, 19.00. Belépő: 600 Ft.

22.00 után a belépés ingyenes és Soulja zenél majd nektek!

ITALAKCIÓ: 22.00 és 22.30 között a Borsodi korsó 390 Ft! 

Októberig elbúcsúzik budapesti rajongóitól az egyik legnépszerűbb magyar alternatív rockzenekar, a Heaven Street Seven. A tavaly ősszel friss lemezzel jelentkező banda vadonatúj, Lovasi Andrással készített dalát is elhozza a Zöld Pardonba, augusztus 26-án, hétfőn.

Július végén debütált Lovasi Andrással készített, „A konyhámban” című új dalával és videoklipjével a Heaven Street Seven. A szám még nagyon friss, és eddig csak 1-2 alkalommal hangzott el élőben.

- Biztosan eljátsszuk majd „A konyhámban” című, új nótánkat, amiben Mihola Peti barátunk lesz a segítségünkre, ő lesz ugyanis az „Ál-Bandink” erre az estére. Ezen kívül előveszünk olyan régi dalokat, amiket már ezer éve nem nyomtunk el, illetve az utolsó lemezünkről is csemegézünk majd a ritkán játszott számok közül, de persze az elmaradhatatlan HS7 slágereket is elhozzuk hétfő este a Rákóczi híd lábához. És aki nem akar októberig várni egy újabb Heaven Street Seven koncertre a fővárosban, annak mindenképpen ott a helye a nyárzáró koncertünkön augusztus 26-án, hétfőn este a Zöld Pardonban – mondta el Szűcs Krisztián, a csapat frontembere.

Rage Against the Machine tribute by Subscribe. Augusztus 27., kedd, 20.00. Belépő: 400 Ft.

22.00 után a belépés ingyenes és Ozsee zenél majd nektek!

ITALAKCIÓ: 22.00 és 22.30 között a Unicum  cl 490 Ft!

A Subscribe tagok side-projektje a legprofibb, legtüzesebb és legszórakoztatóbb hazai feldolgozás-zenekar, lassan egy évtizede. A városi legenda szerint a „Subi“ alakulása után az akkor még zömmel Táncsics gimis srácok Tom Morellóék dalain keresztül tanulták meg a műfaj hangszerelési szabályait és - bár saját progrockos dalaikból pont ez a vonal kopott ki leginkább az évek során – a tőlük megszokott magas hőfokon tolják azóta is a Rage Against The Machine legjobb dalait.

Mystery Gang, vendég: The Wipeouts. Augusztus 28., szerda, 19.00. Belépő: 600 Ft.

22.00 után a belépés ingyenes és Lapidem (F) zenél majd nektek!

ITALAKCIÓ: 22.00 és 22.30 között a Cubalibre 790 Ft!

Ismét visszatér a Rákóczi híd budai lábához az ország legnépszerűbb rockabilly csapata, a Mystery Gang. Az idén 15 éves banda rengeteg különlegességgel készül a ZP-s koncertjére, hiszen egy vadonatúj magyar nyelvű saját szám bemutatása mellett egy klasszikus Cseh Tamás dalt is a képükre formálnak majd, amit először a Zöld Pardonban játszanak el a nagyérdeműnek, augusztus 28-án, szerdán.

A nemzetközileg is elismert, külföldön turnézó és nagy népszerűségnek örvendő garage/rockabilly trió csak hosszú évek után, 2012-ben rukkolt elő magyar nyelvű lemezzel, ám a siker akkorának bizonyult, hogy azóta már egy újabb magyar albumon dolgoznak a fiúk. A készülő anyagról ízelítőként egy dalt már a Zöld Pardonba is elhoznak majd augusztus 28-án, szerdán este.

- A „Megőrülök érted” című lemezünk nagyon nagy sikert aratott, aminek hihetetlenül örülünk, úgyhogy ezen a vonalon továbbhaladva folyamatosan készítjük a dalainkat, párhuzamosan készül az angol és a magyar nyelvű lemezünk is. Utóbbiról először a Zöld Pardonban csendül fel majd egy dal „Utolsó blues” címmel, azaz ott tartjuk a nóta ősbemutatóját. Ezen kívül készülünk még egy másik premierrel is, méghozzá egy régi Cseh Tamás dalt, a Budapestet adjuk majd elő a saját szánk íze szerint. Érdekes találkozása lesz a ’70-es-’80-as évek szocio szövegvilágának és a rockabilly zenének, úgyhogy izgatottan várjuk, mi sül majd ki belőle. Nagyon várjuk már ezt a bulit, örülök, hogy hosszú ideje évi több koncertet is adhatunk a ZP-ben – mondta Egri Peti, a zenekar énekes/gitárosa.

Az újdonságok és az olyan ismert Mystery Gang dalok mellett, mint a „Betty Page”, a „Woodoo Doll”, vagy a „Gang Up!” természetesen a rádiók által előszeretettel játszott daluk, a „Gitár peng az éjszakában” is felcsendül majd.

Ivan and the Parazol. Augusztus 29., csütörtök, 20.00. Belépő: 400 Ft.

22.00 után a belépés ingyenes és Soulja zenél majd nektek, a kistánctéren pedig a We Need Underground csapata!

ITALAKCIÓ: 22.00 és 22.30 között a 4 cl Hírös pálinka 590 Ft!

Ritka jelenségre példa a budapesti Ivan & The Parazol. A 2010-ben alakult bandát ugyanis nemcsak a jelenlegi tizenévesek, az idősebb korosztály is kultiválja, ez pedig nem éppen mindennapos jelenség. Nem áll különösebben nagy titok a dolog hátterében: a srácok meggyőző hitelességgel nyomják '60-as, '70-es évek rockját, plü őszintén autentikus fazonok. Látszik, érződik rajtuk, hogy nem csak mímelik ezt a világot, benne élnek. Hála a Magasságosnak, már a kezdetekben használt, ronda metal-hangszereket is stílusosan Fenderekre cserélték. Augusztus 29-én a Zöld Pardonba szólítanak mindenkit némi mai korszellemben fogant retrospekcióra. 
Megjelenés alkalomhoz illően. 

Akkezdet Phiai LIVE. Augusztus 30., péntek, 20.00. Belépő: 600 Ft.

22.00 után a belépés ingyenes és Baka Szabolcs zenél majd nektek, a kistánctéren pedig a deepbeats csapata zenél majd nektek!

ITALAKCIÓ: 22.00 és 22.30 között a 4 cl Fütyülős pálinka 490 Ft!

Az AKPH ezúttal élő zenekaros koncerttel a ZP-ben!!!

Versek és élő hangszerek! Ez lesz augusztus 30-án a Zöld Pardonban Akkezdet Phiainak tolmácsolásában. A Slam Poetry bajnok Saiid és csapata idén másodszorra mozgatják meg a magyar hip-hop rajongókat, és ahogy az eddigiek során is teltházas bulira számíthatunk. Gyertek. Brékesség!

Hajdihó fesztivál - 15 előadó - Soerii és Poolek dalok másképpen. Augusztus 31., szombat. 19.00. Belépő: 800 Ft.

22.00 után a belépés ingyenes és Soerii és Toyota zenél majd nektek, a kistánctéren pedig a She Fire csapata!

Soerii & Poolek 5 éves lett!

„Az ünnep alkalmából gigafesztivált rendezünk a ZÖLD PARDON-ban augusztus 31-én ahol kedvenc zenekaraink/előadóink játsszák legkedvesebb Soerii & Poolek dalaikat! Whaaaat? Elég YoLO mi?????????”

Hated tomorrow ★ Fish ★ Bermuda ★ Ivan and the Parazol ★ We Are Rockstars ★ Buso von Cobra ★ Mary Popkids ★ Uzipov ★ HalottPénz ★ Ganxsta Zolee és a Kartel ★ Compact Disco ★ Odett ★ ByeAlex ★ Fluor ★ Ozone Mama PLUSZ MEGLEPETÉS VENDÉGEK!

A fellépők közötti átvezetésről Bozóky & Lipóczy a.k.a. KATAPULT DJ őrült párosa gondoskodik!


hír zp



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása