2013.10.22. 14:15 – [MTI]

Rihannát kiparancsolták a nagymecsetből Abu-Dzabiban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

rihanna_0c93f1de38fe11e38e6622000a9f0a1a_8.jpgKiparancsolták az abu-dzabi Zájed Sejk-nagymecsetből Rihannát, mert "nem a helyhez illő" képekhez pózolt a vallási épületkomplexumnál. A 25 éves énekesnő világkörüli turnéján érkezett az Egyesült Arab Emírségek fővárosába. A mecsetnél egy képsorozathoz pózolt, a Twitteren megjelent képeken fekete overallban, vörösre rúzsozott ajkakkal és lakkozott körmökkel látható. Minden fotón sálat visel a fején, de mozdulatai kihívónak tekinthetők. Az egyik képen hanyatt fekszik a mecset udvarán, egy másikon a kövezeten ül, karjait a melle előtt keresztezve - írta a The Daily Telegraph online kiadása. (Fotó: Instagram)

A Zájed Sejk-nagymecset a világ egyik legnagyobb mecsete. A vallási épület Abu-Dzabi legnépszerűbb turistalátványosságai közé tartozik, tavaly hárommillió látogató fordul meg benne. A mecset közleménye szerint Rihanna nem jelezte érkezését, magánlátogatáson járt, és előzetesen nem egyeztette fotózási szándékát a mecset illetékeseivel. "Távozásra szólították fel, mielőtt beléphetett volna a mecsetbe, miután a szent helyhez méltatlanul viselkedett" - indokolták a lépést.

A Twitter-képek az énekesnő rajongóit is megosztották. "Azt gondolja, a miami tengerparton napozik" - írta egy követője arabul. "Azok a hibásak, akik beengedték" - vélte egy másik. De olyanok is akadtak, akiknek tetszett a fotósorozat. "Köszönet azért, hogy tiszteli a vallásunkat, hogy tradicionális ruhát vett fel. A képek gyönyörűek, és nem sértőek" - fogalmazott egy kommentelő.


pop hír rihanna



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása