2013.10.24. 20:50 – Lángoló Gitárok

Az Antarktiszon ad koncertet a Metallica

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Pár napja már felröppent a pletyka, hogy a Metallica újabb nagy húzása egy antarktiszi koncert lesz, de hivatalossá csak most vált a dolog. Az egész amúgy egy óriási Coca-Cola Zero-reklámkampány, a buli neve is az lesz, hogy Música Zero. Természetesen nem csak a pingvinek és a kutatók hallhatják majd a bulit, hanem az argentin, chilei, kolumbiai, Costa Roca-i és mexikói rajongóknak is esélyük nyílik, hogy december első felében a legdélebbi kontinensen nézhessék meg a metálzenekart. A szerencsések december 3-án hajóznak ki Argentínából, az egész túra pedig tíz napig tart majd. Maga a koncert is különleges lesz, ugyanis erősítők nélkül játszik majd a csapat, a közönség pedig fülhallgatókon keresztül hall majd mindent, illetve a latin-amerikaiaknak élő közvetítés is lesz. Később természetesen meg lehet majd nézni a buli felvételét más országokban is. A koncert amúgy december 8-án lesz az argentin Carlini bázison.

A reklámkampány persze tudományos oktatás is lesz egyben, a kólás cég eszközöket adományoz majd tudományos célokra, és az egész központjában is az argentin sarkköri kutatások állnak majd.

Az Antarktiszon eddig csak egy koncert volt. 2007-ben a tudósokból álló Nunatak lépett fel a Live Earth keretében, amit a helyszínen csak 17 ember nézett (az élő közvetítésnek hála pedig az egész világ). Az ismertebb zenekarok közül eddig a Fall Out Boy akart ott fellépni, de ez a rossz idő miatt meghiúsult. Alább a Nunatak fellépése, és a mostani esemény reklámja.


metál hír metallica



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása