2014.01.31. 08:09 – dankógábor

Slam poetrys, posztmodern zenében gondolkodik Pajor Tamás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

foto1.jpgHosszú szünet után, január 10-én tért vissza az Amen zenekar a színpadra. Pajor Tamás (középen) Neurotic utáni, megtérésekor alapított zenekara, ha nem is akkora mértékben mint a újhullámos punkoskodás, de szintén kultikussá vált az évek során. Az említett koncert húsvétra kijön DVD-n is. Ezen kívül új Amen-lemez is készül "Szentkirályi György zeneszerzővel, az Amen régi, oszlopos tagjával fogom elkészíteni az Amen új anyagát, nélküle nem jöhetett volna létre a zenekar. Még körvonalazódik, de a tervek szerint lesznek további koncertek is" - mondta Pajor Tamás a csütörtöki sajtótájékoztatón, ahol az Amen 25 című kiadványukért megkapták az arany- és platinalemezt is.

Az új Amen a tervek szerint teljesen más lesz, mint az eddigiek. Pajor kávéházi, kuplé hangulatú zenében gondolkodik, amihez viszont DJ is csatlakozik, és kicsit slam poetrysen, posztmodern módon szólal meg. A szövegek Pajor szerint a pesti humort, a nyugatos nemzedék hagyományait követnék, és száz-kétszáz fős klubokban mutatná be, valahol félúton a koncert és a felolvasóest között. Az egész projekt jelenleg a szózene munkacímen fut.

Mi bírtuk Pajornak az alábbi klipjét és dalát, reméljük hasonló lesz.


hír rap pajor tamás ámen



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása