2014.02.26. 16:32 – dankógábor

Itt a Rustic Shades friss és gitárcentrikus bemutatkozó dala

premier!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Van a Fran Palermo zenekar. Illetve most éppen nincs, felfüggesztette működését, ugyanis az énekes-gitáros Londonba költözött, így nehéz lenne tovább működni. A többiek közül viszont többen is zenélni akarnak, így 2013 nyarán megalakult a Rustic Shades együttes (benne két Fran Palermo-taggal), ami a csapat bevallása szerint a friss és gitárcentrikus angolszász zenei hatásokat (lásd: The Black Keys, Kasabian, BRMC, Tame Impala, Queens of The Stone Age, Jack White) formálja saját képére. A projekt úgy indult, mint sok más hasonló zenekar, vagyis az elején csak feldolgozásokat játszottak, de egy idő után egyre több saját szám született. Ezekből a saját számokból jött létre az új EP, ami 2014 tavaszán jelenik meg, és erről származik az alább premierező új dal is. 

"2013 nyarán majdnem minden napot együtt töltöttünk, zenéltünk, ekkor írtam a Waitinget is és az első komolyabb próbáinkon össze is tettük. A felvételeket az MR2-Petőfi Rádió 8-as stúdiójában rögzítettük és az Abnormal Studio falai között fejeztük be. A végleges formát Jappán (HS7, Soeeri és Poolek) segítségével nyerte el, aki a számok keverését és a masterelést végezte." - mondta Marjai Bálint gitáros-énekes, és még hozzátette - "Nincsenek kőbe vésett terveink. Szeretnék minél több embernek megmutatni, amit csinálunk, ezért rendszeresen fellépünk gimnáziumokban és egyetemeken is. A jövőben sokat szeretnénk koncertezni, vidéken is, de a nyáron egy-két kisebb fesztiválon is megmutatnánk magunkat." A zenekar legközelebbi fellépése a Mika Tivadar Mulatóban lesz március 8-án, a Tesco Disco előtt.

Itt pedig a zenekar bemutatkozó kislemeze:


premier rock hír rustic shades



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása