2014.07.08. 16:24 – m.adi

Na, akkor elmondjuk, hogy vannak új Faith No More-számok

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Régen volt már 1997, elég sok minden történt azóta, kár lenne elkezdeni felsorolni. Az viszont biztos, hogy a Faith No More 17 év óta nem jelentkezett új albummal, egy évvel később ugyanis feloszlott, a 2009-es reunion óta pedig az eddigi repertoárral turnézott Mike Patton zenekara. Az utóbbi öt évben egyetlen addig nem hallott szám került elő a koncerteken, a Matador, az is mindössze nyolcszor. A frissen alapított twitterjükön aztán idén májusban megjelent az alábbi poszt:

Ebből már sejteni lehetett, hogy új anyagon dolgozik az együttes, pár napja a Hyde Parkban megrendezett koncertjükön, majd másnap Lengyelországban el is játszottak két új dalt. A rajongók közül persze sokan videóztak, úgyhogy az új számokat ti is meg tudjátok hallgatni. Íme a Motherfucker viszonylag jó hangminőségben:

És a Superhero/Leader of Men, ezen a videón a kép is jó:

Itt pedig még dalszöveget is találtok az új számokhoz. Hogy új album lesz-e, azt meg majd meglátjuk, de ezek alapján jó lenne, ha összehoznának egyet.


hír faith no more



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása