2014.07.27. 13:17 – lánggitár

Programajánló vasárnapi rockereknek

RockPart '14, utolsó nap

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Kreator_1.jpg

Ma két olyan zenekar is fellép Balatonszemesen, akik a saját stílusukban megkerülhetetlennek számítanak. Rajtuk kívül egy igazi magyar legenda is érkezik a kora esti órákban. Videós ajánló a RockPart ’14 utolsó napjára!

Biohazard – Soproni Nagyszínpad, Július 27, 21:30

Brooklyn legkeményebb arcai néhány éve eredeti felállásban alakultak újjá, hogy aztán Evan Seinfeld – legénykori nevén Spyder Jonez – kisvártatva le is léceljen tőlük. A Graziadei – Schuler – Hambel trió ezután leigazolta frontembernek korábbi gitárosukat, Scott Roberts-t, és a hírek szerint tökéletesen érzik magukat ebben a felállásban. A ma esti program valószínűleg tele lesz pakolva a klasszikus lemezek dalaival. Ráadásul Bobby Hambel bátyótól már az is teljesítmény, hogy egyáltalán él, nemhogy még mindig képes nem akárhogyan megfogni a hangszert, szóval már csak ezért is érdemes megnézni őket.

Kreator - Soproni Nagyszínpad, Július 27, 23:30

Mille Petrozzáék már évtizedek óta rendszeres vendégek hazánkban, így nem is meglepő, hogy Balatonszemesen is ott lesznek a fiúk. A német thrash egyik feltalálója a két évvel ezelőtti Phantom Antichrist albummal sem hazudtolta meg magát, sőt, kicsit vissza is kanyarodtak a korai évek hangzásvilágához. Bár arra nagy összegben mernénk fogadni, hogy a zenekar legsúlyosabb fejezetét jelentő Cause For Conflict lemezről most sem fognak játszani, abban azért biztosak lehetünk, hogy a mai bulin is elhangzik jó pár klasszikus a nyolcvanas-kilencvenes évekből.

Sex Action – Soproni Nagyszínpad, 19:30

A két külföldi főhős előtt egy magyar legenda is érkezik ma a Balaton partjára. Bár a Sex Action vagy tíz éve újjáalakult már egyszer az eredeti felállásban, az utóbbi időben csak Mátyás Attila és Zana „El Scorpio Ganxsta Döglény” Zoltán képviseltette magát az alapító négyesből. Idén azonban ismét összefújta a szemetet a szél, így ma este Szasza és Miksa is ott lesz a színpadon. Ha a meló miatt hamar kell hazaindulnod, ez a koncert még pont belefér az időbe, kár lenne kihagyni.

Remorse – Balatonszemes Main Stage, 17:00

Az ózdi Remorse Magyarország egyik legjobb zenekara, kár, hogy ezt baromi kevesen tudják. Az Oláh Zsolt gitáros és néha énekes által vezetett csapat már vagy két és fél évtizede létezik, kiadtak pár olyan kitűnő lemezt, mint a Harc, vagy a legutóbbi D.Ü.H., de valahogy mindig megmaradtak underground csapatnak. Ettől viszont nem kevésbé jó a banda, ahogy ezt valószínűleg ma délután is bizonyítani fogják! A Remorse-nak a jó, mert ellenállhatatlan!

Ajánljuk továbbá: AWS, Subscribe, Cadaveres

További programok itt: https://www.facebook.com/events/517718005005859/?fref=ts


ajánló program balatonszemes sex action biohazard remorse kreator rockpart



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása