2014.08.28. 11:07 – Lángoló

Bánkitó Fesztivál-os klip a colorStartól

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Robbanó televíziók, elektronikus tánczene, pszichedelikus utazás, új dimenziók, party, világzene, belső filmek, lüktető ritmusok, gitáralapú elecktrock.

Ezt a szöveget kaptuk a kiadótól a fenti kliphez kapcsolódóan, amin a colorStar szerepel. A zenekar 2014 tavaszán Reaction címmel kislemezt, a Blind and Deaf protest dalhoz pedig klipet jelentetett meg. A tavaszi turné és a nyári fesztiválok közepette viszont már dolgoztak az új lemezükön, amit novemberben ad ki a 1G Records. Most, még az album megjelenése előtt kijött egy újabb, az idei Bánkitó Fesztiválon forgatott videó a kislemezen található One More Song című számhoz. A klip rendezője a színházi és filmes színész-rendező, Fogarasi Gergely. Fent tessék a kész cuccot megnézni! Koncertre pedig szeptember 12-én tessék menni a Rohamba.


pop hír colorstar



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása