2014.09.16. 13:29 – dankógábor

A Paradise Lost-os Nick Holmes hörög a következő Bloodbath-lemezen

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bloodbathnickholmes_638.jpg

Ami ráadásul novemberben már meg is jelenik, szóval örüljenek a death metal rajongók! A Bloodbath az a zenekar, amiben az egykori death metal zenészek kiröhögik a saját múltjukat. Tipikusan olyan az egész, hogy

- Te, Jonas, mekkora volt már, mikor tinikén láncfűrészes death metalt toltunk! Régen minden jobb volt.
- Jaja, kurva jó volt! Te, Anders, most hogy befutottunk a Katatoniával, nem kéne bohóckodni egy kicsit ezzel? Biztos zabálná a nép!
- Kurva jó ötlet Jonas! Hívjunk énekesnek híres hörgősöket, akik már nem nagyon hörögnek manapság!
- Jaja, Anders, és legyenek belezősek a szövegek, hogy lehessen érezni az iróniát!
- Mekkora tuti lesz ez!

Szóval nagyjából ilyen a Bloodbath, ahol a katatoniás főarcok zenei kísérete mellett olyanok hörögtek eddig, mint Mikael Åkerfeldt az Opethből (ő ugye most nagyon angyalian énekel) vagy Peter Tägtgren a Hypocrisyből (ő mondjuk még mindig durvul, de azért sokkal nyámnyilább, mint régen). Nick Holmes is vagy 22 éve hörgött utoljára, úgyhogy most ő is ment kikacagni a múltját. A Grand Morbid Funeralon ráadásul olyan death metal legendák is tiszteletüket teszik, mint Chris Reifert és Eric Cutler az Autopsyból.

Ilyenek voltak 2005-ben a színpadon:

Nick Holmes meg így hörgött fiatalkorában:


metál hír death bloodbath



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása