2014.10.20. 20:00 – Lángoló

Erre költötte a rajongók pénzét a Subscribe (klippremier)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

subscribe Screen Shot 2014-10-17 at 21.39.30.jpg

Elkészült az új Subscribe-klip a This Moment Will Soon Be Gone nagylemez Every Skin című dalához, amit alább meg is lehet nézni, a Lángolón először.  

A háttérről ezt mondja a progmetál-zenekar:

Ezt a klipet forgattuk abból a pénzből, amit rajongóinktól kaptunk. Ezért a bizalomért és támogatásért nagyon hálásak vagyunk, reméljük a klip a bizonyíték arra, hogy ez a sok pénzt a lehető legjobb helyre került.

A klip a Kinopravda nevű kollektíva közreműködésével és az Umbrella produkciós ház gyártásában készült. A stáb is leginkább kinopravdásokból állt össze.

Horváth Viktor rendező így szólt a csapatáról:

Garai Gábor operatőr keze közül jönnek ki a legmenőbb reklámok, Fekete Xénia rendező asszisztens nélkül nincs épkézláb forgatás, Filkey Áron pedig napjaink egyik legmenőbb grafikus-art directora. Szóval mindenki kibaszott profi volt. Fontos még megjegyezni hogy a cipők amik a zenekartagokon láthatóak az enyémek  A zenekar átlag lábmérete tehát 43-as.

A zenekar ennyit tesz ehhez hozzá:

Horváth Viktorral dolgozni fantasztikus volt, örülünk neki, hogy rá esett a választásunk. Nagyon tudta, hogy mit szeretne, nem tűr kompromisszumokat, mindig végigviszi az elképzeléseit. Két maratoni forgatási napot töltöttünk együtt. A statisztáknak is óriási riszpekt, hogy kitartottak mellettünk ha kellett, akkor akár az éjszaka közepéig is!

A Subscribe jelenleg 15 éves turnén van az Isten Háta Mögött társaságában. Ehhez fontosnak tartották hozzátenni, hogy az Isten Háta Mögött a kedvenc zenekaruk.

Itt az elég pszichedelikusra sikerült klip:


premier rock metál hír subscribe



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása