2014.11.12. 12:01 – dankógábor

Vajon miért csinált ilyen ócska klipet az AC/DC?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

acdc_640x360.png

Az ausztrál csapat a világ egyik legnagyobb rockzenekara. Igaz, hogy sosem hivalkodtak a pénzzel, rendkívül zárkózottak, de tuti ingzsebből kifizetnének egy új, klassz klipet akkor is, ha a kiadó nem tenné meg helyettük. Erre mit kapunk? A Play Ballt. Oké, hogy az AC/DC zenéje puritán, de hát akkor is, mi ez? Bénácska felvételek, ahogy a zenekar zenél, mindenhonnan összevágott kép labdázó emberekről, leginkább csajokról, persze, aztán ennyi. Ez a klip már a nyolcvanas években ciki lett volna. Vagy most én nem vettem észre valamit, és egy zseniális alkotással van dolgunk? (A szám amúgy rendben van, AC/DC, semmi több.)

Itt egy werkvideó is a forgatásról, ahol a rendező megmagyarázza, hogy amit látunk majd, az a zenekar lesz, illetve labdázó emberek:


rock hír acdc



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása