2015.02.26. 16:11 – Lángoló

Ünnepel az Akvárium Klub

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Március 28-án ünnepli egyéves születésnapját az Akvárium Klub. Aznap ünnepi program várja a klub és az Erzsébet téri terasz közönségét. Itt ünnepli 6. születésnapját például a Random Trip. A produkció vendége lesz Zalon, az Amy Winehouse Band tagja, valamint Tátrai Tibor, Sena, Andrew Hefler, Eckü, Mc Kemon és Sárik Péter is. Az est záróakkordajént Richard Dorfmeister lép színpadra. A kistermet az idén 10 éves NVC csapat tölti meg tánczenével, napközben pedig meglepetésprogramok várják az Erzsébet térre érkezőket, amelyről az Akvárium Klub Facebook-oldalán tájékoztatják vendégeiket.

A születésnap előtt és után egyaránt hazai és külföldi előadók sora teszi tiszteletét az Akváriumban. Az idei VOLT Fesztivál előbulijaként - március közepén - exkluzív koncertet ad a Parov Stelar Band, melynek érdekessége, hogy a zenekar évek óta nem járt klubokban Magyarországon. Ugyancsak friss hír, hogy érkezik a De-Phazz, élő show-val a Stereo MC’s, a Lamb, Alle Farben és a blues-legenda, John Mayall is. A berlini DJ-producer Fritz Kalkbrenner kétnapos show-val jön az Akváriumba, az első meghirdetett napra ugyanis pillanatok alatt fogytak el a jegyek.

Partik terén érkezik a Deadcode and Friends, a Bladerunnaz prezentálásában Mefjus, Emperor, Frankee, az NVC csapat tető alá hozza a Selected Sounds sorozatot és általuk a Glass Animals világkörüli albumbemutató turnéjának hazai állomása az Akvárium NagyHall lesz. A VOLT Music Barban: Karányi Dani, a Move underground csapata, a RAW, a Bedroom Crew és más DJ-k.

Amúgy a Wellhello és a Halott Pénz koncertjeire már nem lehet bejutni, de itt lesz a Nyers visszatérő nagykoncertje, itt mutatja be lemezét az Anima Sound System, március elején, a Nagyon Balaton nyitóeseményeként, az Akvárium ad otthont a Balaton Method filmbemutató-koncertjének, májusban pedig második alkalommal költözik a klubba a Nagy-Szín-Pad, a Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös tehetségmutató versenye.

Fellép még majd később a Feed Me, John Talabot, Glass Animals, Rone, Nneka, Wilkinson, Gorje Hewek és Izhevski, a Bonobo Dj set, Klangkarussel, Bill Patrick, Nils Frahm és RL Grime.


hír akvárium



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása