2015.03.17. 10:07 – dankógábor

Már megint a díszdoktor Kanye Westről szól minden

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Sorolom megint, hogy mik vannak:

  1. Díszdoktorrá avatják a chicagói School of the Art Institute-on. Westnek amúgy nincs felsőfokú végzettsége, mert két év után abbahagyta a művészeti egyetemet, hogy csak a zenével foglalkozzon. Egyébként aránylag későn, 27 éves korában jelent meg az első nagylemeze, a The College Dropout. Előtte producerkedett, például Jay-Z-nek is.

  2. Kanye West lesz a Glastonbury szombati fő fellépője. Ezen jó sokan ki is buktak. Van aki küldi is vissza a jegyét, mert így be nem teszi a lábát a fesztiválok fesztiváljára. Még petíciót is indítottak, hogy West helyett valami rockzenekart hívjanak a szervezők. West lesz a második rapelőadó, aki fellép headlinerként a fesztiválon. 2008-ban Jay-Z akasztotta ki a fesztiválozókat. Aztán mégis ott ugrált mindenki a színpad előtt.

  3. Állítólag szerepel majd a Zoolander 2-ben. Mondjuk ez nem nagy meglepetés, mondhatni evidens volt azok után, amilyen ruhákat tervezett az Adidasnak.

  4. Itt az All Day című dalának hivatalos klipje is. Ja, hogy ez ismerős? Hát igen, West úgy döntött annyira jól sikerült a BRIT Awards-os fellépése, hogy hivatalos klipet csinál belőle.


hiphop hír rap kanye west



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása