2015.03.27. 13:07 – Hirdetés

Akusztikus poszt-jazz a Bakelit Multi Art Centerben

Nyerj jegyet a LUZ koncertjére!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

luz.jpg

Azt már megszokhattátok, hogy a Bakelit Multi Art Center rendszeresen igyekszik a zenei kuriózumok kedvelőinek is a kedvében járni, ami igazán örvendetes. Április 3.-án az akusztikus poszt-jazzt játszó olasz LUZ trió lép fel náluk, erre a bulira pedig most kisorsolunk egy páros belépőt is! Ha jövő pénteken szívesen megnéznél egy egyedi zenei produkciót, érdemes játszani!

A LUZ áprilisban Európa több nagyvárosában is fellép. Így többek között Zürich, Bécs és Ljubljana mellett Budapesten is koncertezik a kortárs akusztikus poszt-jazz trió. A gitár-nagybőgő-dob összeállítású banda elsősorban 2014-ben megjelent első lemezük, a Polemonta számait adja elő, de természetesen új dalokkal és meglepetéssel is készülnek a magyar közönség számára. Az olasz-amerikai banda előzenekara a Mizrab, akik Szabó Gábor jazz gitáros és zeneszerző dalaival elevenítik meg a hatvanas, hetvenes évek crossover hangzását.

És most jöjjön a játék! Egy igen-igen egyszerű kérdésre várjuk a választ. Előtte azonban lájkolni kell a Lángoló Gitárok és a Bakelit Multi Art Center Facebook-oldalait, VAGY meg kell osztanotok ezt a programajánlót az idővonalatokon. A megfejtéseket a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk Lángoló-LUZ-játék tárgyú levélben. A beküldési határidő csütörtök reggel 9 óra. Délben sorsolunk, a nyertest a délután folyamán értesítjük. Kérdésünk pedig a következő:

Hogy hívják a LUZ gitárosát?

a. Giacomo Ancillotto

b. Reima Kellokoski

c. Al Di Meola

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/613356562097472/

Bakelit Multi Art Center Facebook: https://www.facebook.com/bakelitmac

Jegyárak: elővételben: 900,-Ft, a helyszínen: 1900 Ft, melyből 500 Ft lefogyasztható

Jegyek kaphatók az INTERTICKET országos hálózatában és a JEGY.HU oldalon valamint a helyszínen (1095 Budapest, Soroksári út 164., 18-as épület) hétköznaponként 10:00 - 18:00 között, előadásnapokon pedig 11:00 - 20:00 között.


hirdetés programajánló akusztikus luz bakelit multi art center poszt-jazz



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása