2015.04.27. 15:36 – dankógábor

GIGABRÉKING! Új Refused-dal, két hónap múlva új lemez!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Tegnap már kijött pár hang erről a számról, de most itt egy teljes egész, teljesen új Refused-dal. Mióta az egekig magasztalt, 1998-ban, egy nagyon jó lemez után földbe állt svéd posthardcore-zenekar pár éve összeállt, azóta pletykálják, hogy lehet lemez is, bár a nagy összeborulás után megint feloszlottak. Pár hónapja viszont már tudni, hogy koncerteznek ismét, és voltak utalások a lemezre is. Dennis Lyxzén frontember meg nagy franc volt, mikor az INVSN zenekara miatt interjúztunk vele a Hajón. Csak félrebeszélt a Refuseddal kapcsolatban, majd pár nap múlva elkezdték szórni a morzsákat az új lemezről.

Amire mellesleg csak két hónapot kell már várni, ugyanis június 30-án jelenik meg Freedom címmel. Ez pedig alább az Elektra, ami csak fokozza a várakozást az albummal kapcsolatban. Elég jó. Mondjuk hardcore rajongóknál árnyék vetül majd rá, ugyanis az a Shellback a producere és társszerzője (egy másik dallal együtt), aki olyanokkal dolgozott már együtt, mint Taylor Swift, Britney Spears vagy Pink. Az biztos, hogy nagyon meg van írva. Ja, és most már teljes erőbedobással megy tovább a Refused, nincs tervezett szünet meg ilyenek. Szóval a Refused nem halott.


poszt refused hír harcdcore



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása