2015.08.15. 16:03 – Szponzorált Tartalom

Hétvégén is nézheted online a Sziget legjobb pillanatait

Négy új BuddyGuide érkezik mától

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dscn0133.jpg

Az utolsó két napon sem áll meg az élet, sem a Szigeten, sem a virtuális térben. Aki nem tud ott lenni a fesztiválon, most is részese lehet az élménynek, hiszen továbbra is követhetitek az eseményeket az online közvetítés és a FestivalBuddyk segítségével. Szombaton és vasárnap új BuddyGuide-ok debütálnak, ismerkedjetek meg most velük.

dscn0113.jpg

Négy új BuddyGuide veszi nyakába a Sziget utolsó napján a virtuálisan fesztiválozókat. Szombaton délután öttől
itt lesz veletek Zsuzsi, aki már tíz éve jár fesztiválokra, és saját elmondása szerint összeszámolni sem tudja, hányon vett már részt ezidő alatt. Imádja a fesztiválokat, és végre szerette volna élesben is kipróbálni, milyen
egy FestivalBuddyval a nyakában végignyomni egy napot. Legjobban a Punnanyt és az Anima Sound Systemet várja. Rajta kívül ma Steve is érkezik, aki viszont Major Lazer és Alesso fellépésére kíváncsi leginkább. Ő elsősorban egy hatalmas bulit szeretne, és másokat is erre fog buzdítani.

Vasárnap Berni és Andro veszik át a stafétát, mindketten Szegedről jönnek a Szigetre. Mindketten megjártak már
5-6 fesztivált, szóval nem nevezhetők kezdőknek. Az is közös bennük, hogy nyitott, extrovertált személyiségnek
tartják magukat, szeretik a pörgést, és szeretnek új emberekkel megismerkedni. Mindketten várják a Limp Bizkit koncertjét, Berni a Milky Chance és Martin Garrix, Andro pedig a Kwabs és a Nervo buljára készülnek.

Kedvenc fesztiválos dalokként ajánlottak Punnanyt, Magna Cum Laudét és Halott Pénzt is. Reméljük, az ő lelkesedésük azokra is átragad, akik otthonról szeretnének beleszagolni a fesztiválos forgatagba. A közvetítéseket a FestivalBuddy.hu, a koncertek online streamjeit a Telekom.hu/fesztival oldalakon követhetitek nyomon. Jó szórakozást mindenkinek az utolsó két napra a helyszínen és a képernyők előtt is!


telekom fesztivál sziget szponzoráció online streaming festivalbuddy



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása