2015.11.24. 16:13 – Lángoló

Jövőre tényleg végleg feloszlik a Kispál és a Borz

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kispal_mg_4173.jpg

Jövőre is lesz Fishing On Orfű, és jövőre is lesz rajta Kispál és a Borz-koncert. Viszont azt mondják, ez tényleg az utolsó Kispál és a Borz-koncert lesz. A visszatérés-trilógia befejező etapjában az utolsó sorlemezek (Velőrózsák, Turisták bárhol, Én, szeretlek, téged), valamint nagylemezen meg nem jelent koncertslágerek dalai lesznek majd. A zenekar jövőre is külföldön melegít majd a fishinges koncertre, szóval 2016-ban is megnézhetjük a Kispált pár nyugat-európai klubban, valamint a Felvidéken is. A bulihoz kapcsolódóan a zenekar idén is kedveskedik díszdobozos kiadvánnyal: az életmű középső szakaszához tartozó sorlemezek mellé természetesen odakerült az idei Fishinges koncert filmje is. 

És ha már film: jövőre mozihelyszínnel bővül a fesztivál. A rendezvény hangulatába tökéletesen passzoló helyszínen leginkább zenei témájú filmeket vetítenének, valamint az utóbbi évek kiváló magyar felhozatalából is szemezgetnének a szervezők. A Fishing on Orfű egyébként koncertjeinek nagy részét több kamerával rögzíti, 2015-ben már az összes előadást felvette, így már több mint 300 koncertfilm található archívumában, amelyből szintén láthatunk jópárat az új helyszínen. 

Csak úgy, mint az elmúlt két évben, a Fishing jó eséllyel idén is már elővételben teltházas lesz, tehát érdemes időben jegyet / sátorjegyet venni, valamint szállást intézni Orfűn vagy Pécsett. A jegyértékesítés december 1-én indul a 2016 június 22-25. között megrendezésre kerülő rendezvényre. A jegyárak a következők lesznek:

·         Szerdai napijegy a Kispál-napra: 7 990 Ft

·         4 napos bérlet (early bird, 1 000 db): 14 990 Ft

·         4 napos bérlet: 17 990 Ft

·         3 napos bérlet: 15 990 Ft

·         Sátorjegy: 2 000 Ft

A csütörtöki, pénteki és szombati napijegyek értékesítése kora tavasszal, a részletes zenei program közzétételekor kezdődik.


fesztivál hír fishing on orfű



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása