2016.01.18. 16:15 – Hirdetés

Budapesten duplázik az Ignite – Nyerj jegyet az egyik bulira!

Lángoló Játék

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Pontosan tíz évvel a nagysikerű Our Darkest Days után, a Century Media kiadó gondozásában 2016. január 8-án jelent meg A War Against You című legújabb Ignite lemez. A lemez, - ami a megjelenés hetében az első helyen nyitott az amerikai iTunes Metal chartson - speciális, magyar változatban is napvilágot látott. A korongon az Ignite-ra jellemző dallamok és tempós dalok sorakoznak fel, így a zenekar senkinek nem okoz csalódást. Ráadásul január 28-29-én a Barba Negra Mucic Clubban dupla Ignite-koncert lesz. Eezek közül az elsőre lehet itt a Lángolón most egy páros belépőt nyerni.

A kaliforniai punk rock csapat 2016. január 14-én az EMP Persistence Tour keretén belül indítja turnéját nyugat-Európában a TERROR, a H2O, az Iron Reagan, a Twitching Tongues, a Wisdom In Chains és a Risk I társaságában. A sorozat végén minden magyar rajongó nagy örömére, a csapat dupla lemezbemutató koncertet ad a Barba Negra Music Clubban. Így aztán mindenki megkaphatja az igazi Ignite-érzést.

És miért duplázik az Ignite?

Tavaly januárban sokan rekedtek kint a teltház miatt. Szerettük volna, ha idén már mindenki befér, ezért döntöttünk a dupla Barba Negra mellett.

- mondta el Téglás Zoli a zenekar énekese. Az Ignite előtt a két este folyamán többek közt a Cseh Tamás Program által delegált zenekarok is bemutatkoznak. Már csak párat kell aludni!

JÁTÉK!

A két páros belépőért csupán csak annyit kell megmondani, hogy melyik magyar településhez van erős kötődése Téglás Zoltán énekesnek. A megfejtéseket Ignite-játék tárggyal kell a jatek@langologitarok.hu címre küldeni! A nyertest e-mailben értesítjük január 26-án.

ADATOK!

Ignite-duplakoncert
2016. január 28-29
Barba Negra Music Club
Kapunyitás: 20.00

Előzenekarok:

Satelles, Fatal Error (január 28)

Down For Whatever (D), Ék (január 29)


játék punk rock koncert hardcore hír ignite



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása